250 bin TL faizsiz kredi kampanyasında başvurular için son 1 hafta kaldı. İşte detaylar...

Maddi anlamda çeşitli sebeplerden nakit sıkıntısı yaşayan birçok vatandaş çareyi kredilere başvurmakta buluyor. Kamu bankası olan Ziraat Katılım ile birlikte ihtiyacı olan vatandaşlara devlet destekli şekilde tam 250 bin TL nakit sağlanıyor. 7 yıl vade imkanı birlikte tamamen faizsiz olarak vatandaşlara sunuluyor.  

Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada milyonlarca vatandaşın tek bir şartı sağlaması halinde 250 bin TL faizsiz kredi fırsatından yararlanabileceğini belirtti. Peki, Ziraat Bankası 250 bin TL faizsiz krediden kimler yararlanabilir? Faizsiz 250 bin TL kredi için başvurular nasıl yapılır? İşte detaylar... 

köye dönüş projesi faizsiz kredi

CUMHURBAŞKANI’NDAN FAİZSİZ KREDİ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklama ile milyonlarca vatandaşı mutlu etti. Açıklamasında 250 bin TL faizsiz kredi ve diğer konularla ilgili şunlara değindi: 

“Çiftçi vatandaşlarımız için 10 yeni müjdeyi sıraladık. Özgün mimarisi ile cami, ahır, konak ve akıllı köy evlerini milletimize sunuyoruz. Deprem bölgesindeki çiftçi vatandaşlarımıza üretim merkezi teşviki için 50 baştan fazla büyükbaş damızlık sağlanacak.”  

ZİRAAT BANKASI’NDAN KÖYE DÖNÜŞ KREDİSİ 

Ziraat Bankası tarafından sağlanacak olan “Köye Dönüş Kredisi” kapsamında yapılacak başvurular 31 Mayıs 2023 itibariyle son buluyor. Şartları uygun olan vatandaşlar 27 Şubat tarihinden bu yana başvurularını gerçekleştirerek ilçe merkezi ya da köyde ikamet ederek projede yer alıyor.  

çiftçi destek faizsiz kredi 2023

Proje kapsamında küçükbaş hayvancılık ile damızlık küçükbaşlar ve yeni doğacak yavrular için alana yer olunması gerekmektedir. Bu kapsamda 250 bin TL nakit ödeme sağlanarak 7 yıl vade imkanı verilmektedir. Faizsiz olarak sağlanacak olan ve 84 ay vadeli şekilde geri ödemesi yapılacak köye dönüş projesi kapsamındaki başvurular için son gün 31 Mayıs 2023. Başvuruları gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar İl Tarım ve Orman Müdürlükleri ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri’ne müracaat edebilmektedir.