30000-50000-100000 TL Ödeme Olacak! Emekli, Çalışan, Memur Başvuru Yaparak, Kimlik İle Alacak! Açıklandı...

30000-50000-100000 TL Nakit kredi kullanacak olan vatandaşların bireysel müşteri olmaları durumunda 24 ay vadeli 36 ay vadeli kredi paketleriyle birlikte işlemleri gerçekleştirileceği açıklandı. 24 ay vadeli 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi paketleriyle birlikte, işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalardan faydalanmak isteyen vatandaşlara belirtilen politikalar dahilinde kredi ödemeleri hızlı bir şekilde verilmektedir. Aşağıdaki bankalar üzerinden işlemlerinizi kolay birşekilde gerçekleştirebilmeniz için banka kredi puanı uygun olması durumunda emekli olmanız, çalışan olmanız veya devlet memuru olmanız durumunda, düzenli belgeleri olan vatandaşlar, kredi kullanabilmektedir. 

PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek! PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek!

ZİRAAT BANKASI KREDİ

Kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası yapmış olduğu bu kampanyada nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli yeni bir kredi paketi açıkladı. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden ve kendi sosyal medya hesapları üzerinden yapmış oldukları duyurularda kredi ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli kredi ödemesi vereceğini duyurdu. Acil ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi, kullanabileceğiniz bu bankalar üzerinden işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde işlem yapılarak kredi ödemesi verilmektedir. 

GARANTİ BANKASI KREDİ 

Garanti Bankası üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşlar, nakit ihtiyacı olması durumunda 100000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirebiliyor ve kredi kullanabiliyor. Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, 24 ay vadeli 100000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde hem borç kapatma kredisi, hem de ihtiyaç kredisi ödemesi yapılıyor.