3500 kişinin yurt dışında çalışmasına olanak sağlayacak bu iş fırsatını kaçırmayın. Yurt dışına açılmak ve burada çalışmak isteyenler için iş kolları belli oldu. Belirlenen iş kadrosunda deneyiminiz var ise bu ülkelerde çalışan olabilirsiniz. İşte yurt dışında çalışmak için başvuru adresi...

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!

Yurt dışında çalışmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuldu. Öyle ki bu gelişmeyle beraber çeşitli ülkelerde çalışma şansı elde edebilirsiniz. 

Yurt Dışı İçin İş Kadrosu

Yurt dışında çalışacak iş kadrosu için önemli açıklamalar yapıldı. Bu kadrolarda alımlar sürüyor ve yurt dışındaki çeşitli ülkelerde çalışılması beklenmekte: demirci ustası ve yardımcılar, kalıpcı ustası ve yardımcıları, inşaat kalfası, inşaat kalfası, alçı boya, sıva duvar ustası ve yardımcıları, fayans mermer ustası yardımcıları, cam ustası ve yardımcıları, izalasyon mantolama ustası ve yardımcıları, aşçı şoför ve düz işçileri.

Hangi Ülkeler İçin İşçi Aranıyor?

İşçi arayışı hali hazırda sürse de belirli ülkelerle sınırlıdır. Yurt dışında İsrail, Romanya ve Afrika ülkeleri için iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Mesleklerinde deneyim sahibi olan işçiler ile çalışılacağı da gelen bilgiler arasında.

Başvuru Nasıl Yapılacak?

Yılmazlar Holding'e başvuru yapmak isterseniz, Yılmazlar Başvuru internet sitesi üzerinden gerekli bilgileri doldurabilir ve başvurunuzu gönderebilirsiniz.