Hangi kurumdan emeklilik hak kazanıldığı önemsiz olacak Sosyal sigortalar kurumu, emekli sandığı, bağ kur fark etmez nereden emekli olursanız olun bu ödemeyi kaçırmayın.

Geri ödeme koşulu olmadan ve herhangi bir karşılık beklenmeden paranız hesaplarınıza geçecektir. Ek bir belge talep edilmeyecek ve ödemeler yapılacaktır. 5500 TL ve üzerinde maaş alan tüm emekliler bu fırsatı yakalamış olacaklar.

Kimler Başvuru Yapabilir Ve Promosyon Kimleri İlgilendiriyor?

Ülkemizde milyonları bulan emekli vatandaşımız bulunmakta. Ekonomik durumlar nedeniyle geçim sıkıntısı çeken emekli vatandaşlarımız çeşitli arayışlar içinde. Yapı kredi bankası emekliler için hazırlamış olduğu promosyonu haber kanallarını kullanarak ilan etti. Emekli vatandaşları düşünerek onlara ek gelir kapısı olan bu promosyon detayları haberin ilerleyen bölümünde açıklandığı gibi görülebilir.

5500 TL ve bu rakamın üzerinde maaşı olan tüm emekliler maaşlarını taşıdıkları bankalar tarafından promosyon ödemelerine sahip olabiliyorlar. Bankaların kendi aralarında da büyük bir rekabet oluşmaktadır. Bu rekabetten tabi ki emekli vatandaşlarımız daha çok gelire sahip olma fırsatını yakalamış oluyorlar. Vakit kaybetmeden başvuru yapanlar yapı kredi bankasından 7000 TL ye varan ödeme alacaklar. Şubat ayı için geçerli olacak olan bu promosyon kampanyası son başvuru tarihi şubat ayı son günü olan 28 Şubat Salı günü olacak. 28 şubata kadar başvuru yapan ve maaş hesaplarını açan tüm emeklilere karşılıksız olarak nakdi yardımı yapılacak.

Kademeli Olarak Maaş Hak Ediş Ödemelerine Göre Promosyon!

Yapı kredi bankası emeklilerin maaş ödeme aldıkları tutarlara göre promosyon miktarlarını belirledi. Buna göre 5.500 TL ve 7.500 TL aralığında maaş sahibi vatandaşlar için 4.900 TL ödeme yapılacak. 7.500 TL ve 9.999 TL aralığında maaş sahibi vatandaşlarımız için 6.300 TL ödeme olacaktır. 10.000 TL ve bu miktarın üstünde maaş hak etmiş olan emekliler ise yapı kredi bankasının belirlediği üst limit olan 7.500 TL promosyon gelirinin sahibi olacaklar.

Emekliler için hazırlanmış olan bu promosyondan gelir elde etmenin tek şartı maaşınızı YKB hesabı açarak taşımanız olacak. Başka hiçbir koşul aranmadan ve maaş hak ediş tutarınıza göre promosyon geliriniz hesabınıza otomatik olarak geçecektir. Üç senelik bir anlaşma olan bu kampanyadan yaralanabilirsiniz. Kampanyayı bankaya gidip imza altına aldıktan sonraki üç yıllık süreçte YKB’den maaşınızı alacaksınız. Türkiye’de en çok şubeye sahip bankaların başında gelen YKB’nin müşterisi olma ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Ayrıca bu kampanya ile YKB bünyesinde olan bir çok avantajlı durumdan da işlem yapacaksınız. Öncelikli olarak hesabınızı taşıdığınız için yapacağınız EFT ve havale işlemlerinden ücret alınmayacaktır. Bununla birlikte emekli aylığınıza istinaden düşük oranlı onlarca seçenekli kredi imkanından da yararlanacaksınız. İstediğiniz koşulları siz belirleyin, tutarı ve ödeme vade seçeneklerini siz seçin ve geri ödeme kolaylığını yaşayın.

Hesabınızı Taşıyın  3 Gün İçinde Ödemenizi Alın

Müşteri hizmetleri bir telefon kadar uzağınızda olacak ve istediğiniz zaman yetkili personeller ile görüşerek sorunlarınıza çözüm bulacaksınız. Güler yüzlü banka personeli ve çalışanları ile yapı kredi bankası her an hizmetinizde olacak. Ayrıca kredi kartı çıkartarak alış-verişlerinizde puan kazanarak bu puanları da üye işyerlerinde harcayabileceksiniz. Finansal çözüm aradığınız zamanlarda yapı kredi bankası ürünleri ile ihtiyaçlarınızı giderebileceksiniz.

Yapı kredi bankasına hesabını taşıyan emekliler, takip eden üç gün içinde promosyonlarına sahip olabiliyorlar. Bankamatik ATM lerinden ya da şube gişelerinden paralarını çekebiliyorlar.

Emekliye gün belli oldu: Emekli Maaşlarını alanlara 100.000 TL, 3 gün içinde ödenecek Emekliye gün belli oldu: Emekli Maaşlarını alanlara 100.000 TL, 3 gün içinde ödenecek