6000 TL TC Kimlik Numarasına Ödeme Yattı! Bu Ödemeleri 21 Yaş Üzeri Hemen Alabiliyor! Son Dakika Açıklaması

6000 tl ödeme almak isteyenler için yapılan yeni duyuruda, nakit kredi kullanacak olan kişilere, 3 ay ertelemeli nakit kredi imkanı sağlanıyor. Başvuru yaparak, kredi almak isteyenlere 6000 TL'Ye kadar nakit ödemeleri TC Kimlik numaraları üzerinden hesaplara yatıyor. Başvuru yaparak nakit kredi kullanmak istiyorsanız, sizlerde başvuru şartlarına uygun olmanız durumunda hemen ödeme alabilir, başvurunuzu yapabilir ve onaylanan tutarı hesaba atabilirsiniz. Aşağıdaki bankalar üzerinden nakit kredi almak isteyenlere uygun faizlerle ödeme verecek olan bu bankalar, başvuru yapan kişilerin banka şartlarına uygun olmaları durumunda kredi ödemesi vermektedir. 

AKBANK

6000 tl ödeme için AKbank şubelerine giderek işlem yapacak olan kişilere hemen ödeme haberi verildi. Banka müşterisi olan kişilere, uygun faizlerle kredi ödemeleri verilmektedir. Kredi notunuza göre faiz oranlarından yararlanarak kredi alacak kişilere, 5 dakika içinde sonuç verilmektedir. Kredi notunuza göre Akbank sms ile de kredi vermektedir. KREDİ TC KİMLİK ve 6000 yazarak bu mesajı 4425 numarasına göndermeniz durumunda kredi başvurusu yapmış olacaksınız.

Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor! Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor!

DENİZBANK

Denizbank üzerinden başvuru yaparak kredi alacak kişilerde, Akbank'ta olduğu gibi SMS ile kredi alabileceklerdir. SMS ile kredi almak için başvuru yapacak olan kişilere banka 5 dakika içinde sonuç vermektedir. SMS ile kredi almak istiyorsanız, başvurunuzu yaparak kredinizi hesaba atabilirsiniz. SMS ile kredi için KREDİM TC KİMLİK yazarak 3280 numarasına mesaj atmanız durumunda kredi alabileceksiniz. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız.