75000 TL Borç Kapatma Kredisi Verilecek! 2 Bankadan Açıklama Geldi

Bankalar üzerinden 75000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi alacak olan vatandaşlar için Ziraat Bankası ile birlikte Garanti Bankası, resmi duyuru yaparak kişilerin diğer bankadaki olan borçlarını sıfırlamak istiyor. 

75000 TL 24 ay vadeli borç kapatma kredisi başvurusunda bulunacak olan kişiler isterlerse kamu bankası Ziraat Bankası üzerinden isterlerse de düşük faizli kredi kullanabilecekleri özel banka olan Garanti Bankası üzerinden kredi başvurusunda bulunabilir. 

SGK Destekli emeklilere ödeme başladı! 30 Nisan tarihine kadar başvuru bekleniyor! SGK Destekli emeklilere ödeme başladı! 30 Nisan tarihine kadar başvuru bekleniyor!

75000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi almanız durumunda sizlere hızlı bir şekilde işlem yapacak olan bu bankalar üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde sizlere 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredi imkanı sağlanmaktadır. 

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası üzerinden borç kapatma kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların ilk önce düzenli bir geliri olmasa daha sonra kredi puanı 1100 ve üzerinde olması istenmektedir. Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan kişiler, borç kapatma kredisi için başvuru yapmak istiyorsa ve emekli ise emekli maaşını bu bankaya taşıyarak, hemen anında kredi puanı düşük olsa bile onay alabilmektedir. Ziraat Bankası, 75000 TL'ye kadar vermiş olduğu, ihtiyaç kredisi kampanyasında, başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için banka şubeleri üzerinden işlem yapmaktadır. 

Garanti Bankası 

Garanti Bankası üzerinden kredi kullanmak isteyen vatandaşlar ise ihtiyaç kredisi gibi borç kapatma kredilerinde en yakın banka şubesine giderek kimlikleriyle birlikte kullanabiliyor. Garanti Bankası şubeleri üzerinden yapmış olduğunuz başvurularda güncel olan kredi kartı ile birlikte ihtiyaç kredisi borçlarınızı kapatabileceğiniz kampanyalar hazırlanmaktadır.