77000 TL Borç Kapatma Kredisi, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası Verecek; Son Dakika

Cumhurbaşkanı Duyurdu! Emeklilere Özel İndirimler ve Kampanyalar Başlıyor! Cumhurbaşkanı Duyurdu! Emeklilere Özel İndirimler ve Kampanyalar Başlıyor!

Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası üzerinden borç kapatma kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için başlatılan kampanyada nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli yeni bir kredi paketi hazırlandı açıklandı. Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası 77.000 TL borç kapatma kredisi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte yeni bir kredi paketi ödemesi gerçekleştireceğini açıkladı. Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası 77.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi kullanacak olan vatandaşlar için başlatılan kampanyada 24 ay vadeli Kredi ödeme tablosu oluşturarak sizlere kredi ödemesi vereceğini ve sadece güncel olan kredi ve kredi kartı borçlarınız için başvuru yapacağınızı açıkladı. 

Borç Kapatma Kredisi

77.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi, Garanti Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar 24 ay vadeli Kredi başvurusunu sadece en yakın banka şubesine giderek yapabilmektedir. Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan başvurular sonrasında Kredi ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç vereceğini ve onaylanan bu kredileri hesaplara yatırarak da kullandıracağını açıkladı.
Borç kapatma kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar acil ihtiyacı olması durumunda Yapı Kredi Bankası üzerinden işlem yapmak istiyorlarsa Yapı Kredi Bankası şubelerinde giderek kimlik ve gelir belgesi ile birlikte başvuru yapabilmektedirler. Yapı Kredi Bankası banka şubelerine gitmek isteyen vatandaşlar için başvurularını gerçekleştirecek olan kişilere kimlik ve gelir belgeleri ile birlikte diğer bankalardaki olan tüm borçlarını kapatarak 77.000 lira kredi ödemesi vermektedir.