9000 – 30000 TL TC Kimlik Numarasına Ödeme Yapılacak!

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!

Başvuru yaparsanız dikkate alınacaksınız. Akbank ve Denizbank üzerinden size TC kimlik numaranız üzerinden ödenecek nakit kredi kampanyası açıklandı. Akbank ve Denizbank, 9000 TL ile 30000 TL arasında ödeme alacak kişilere gelir belgesiz, düşük faizli ücretsiz kredi vermeye devam ediyor. Kimlik numaranız üzerinden yapacağınız başvurular ile kredi ödemelerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz ve onaylanan bu kredilerin kullanımı, hesaplarınıza yatırılarak aynı gün içerisinde sonlandırılacaktır. Acil bir ihtiyaç durumunda Akbank ve Denizbank üzerinden başvuru yaparak kredi kullanabilecek, onaylanan bu kredileri aynı gün içerisinde hesabınıza yatırarak alabileceksiniz.

Akbank ve Denizbank üzerinden nakit başvurusu nasıl yapılır?

Akbank ve Denizbank resmi internet sitesi üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz, bankalar size gelir belgesiz kredi ödemelerini mobil uygulamalar üzerinden yapmaya devam edecektir. Bankalar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlara Akbank ve Denizbank üzerinden uygun faiz oranları ile kredi ödemesi yaparken, banka müşterisi olan vatandaşlar da aynı gün içerisinde işlem yapacaklarını açıkladı.

Akbank ve Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, nakdi kredi kullanmak isterlerse cep telefonlarına SMS göndererek de işlemlerini gerçekleştirebiliyor. SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız Akbank üzerinden kredi yazıp boş TC Kimlik numaranızı 44 25'e göndermeniz halinde başvuru yapabilirsiniz. Denizbank Cep Kredisi kampanyasına katılmak için bu mesajı 32 80'e gönderebilirsiniz. kredimin doğum tarihini yazıp aralarında boşluk bırakarak. Akbank ve Denizbank üzerinden SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusundan sonra onaylanan tüm vatandaşlar, banka şubeleri aracılığıyla bankaların mobil uygulamaları üzerinden gelir belgesiz olarak onaylanan tutarı kullanabilirler.