MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında partililere seslendi. Azerbaycan'ın Ermenistan ile ateşkese varmasının "zaman kaybı" olduğunu açıklayan Bahçeli, "Ateşkes zaman kaybı olacaktır. Azerbaycan kendisine ait olan vatan topraklarını geri vatana katmalıdır" açıklamasında bulundu. ABD'nin S-400 ile ilgili Türkiye'yi kınadığı açıklamaya da kısa bir parantez açan Bahçeli, "Hangi silahın alınacak olduğuna ABD mi karar veriyor? ABD'ye mi soracağız?" açıklamasında bulundu.

Askıda Ekmek Kampanyası Açıklaması

MHP tarafından başlatılan Askıda Ekmek Kampanyası ile ilgili de gündemde olan tartışmalara son noktayı koyan Bahçeli, "meğer ne çok ekmeksiz varmış, ümidini sokağa bırakanlar için 'hodri meydan' diyorum" açıklamasında bulundu.

Aç ve açıkta olan herkesin kendileri için "mesele" olduğuna değinen Bahçeli, "Ekmeğimizi aşımızı aç ve açıkta olanlarla paylaşacağız" dedi.