Yarışmaya kızının ısrarı üzerine başvuruda bulunan 9 yıllık evli ve 38 yaşındaki Funda Toker, aslen Eskişehirli ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi Kimya Öğretmenliği Bölümü mezunu olan ancak eğitim aldığı bölümde çalışmaya

QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir? QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir?
Yarışmaya kızının ısrarı üzerine başvuruda bulunan 9 yıllık evli ve 38 yaşındaki Funda Toker, aslen Eskişehirli ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi Kimya Öğretmenliği Bölümü mezunu olan ancak eğitim aldığı bölümde çalışmayan Funda Hanım, çok uluslu bir ilaç firmasında 11 yıldır tıbbi satış temsilcisi olarak çalışıyor, yarışmada ise rakamsal bir hedefinin olmadığını söylüyor.

1835'te Halley Kuyruklu Yıldızıyla geldim o gelecek yıl yine geliyor ve ben onunla gitmeyi umuyorum diyen ve 1910'da Halley'in Dünya'ya en yakın olduğu günün ertesinde ölen kimdir?

A- Florence Nightingale

B- Lev Tolstoy

C- Buffalo Bill

D- Mark Twain