Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Sokağa çıkma yasağı başlangıç tarihi ne? her yerde aranmaya başladı.  Aylardır evde olan milyonlarca vatandaş Ramazan Bayramı'nı büyük bir heyecanla bekliyor.

Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Sokağa çıkma yasağı başlangıç tarihi ne? her yerde aranmaya başladı. Aylardır evde olan milyonlarca vatandaş Ramazan Bayramı'nı büyük bir heyecanla bekliyor. Corona virüs tedbirleri kapsamında 16-19 Mayıs tarihleri arasında sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından 23-26 Mayıs tarihlerinde yani Ramazan Bayramı'nda da sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı oldukça merak ediliyor. Peki milyonlarca vatandaşın merak ettiği Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı?

SGK Destekli emeklilere ödeme başladı! 30 Nisan tarihine kadar başvuru bekleniyor! SGK Destekli emeklilere ödeme başladı! 30 Nisan tarihine kadar başvuru bekleniyor!


Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı?



23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Ramazan Bayramı ile ilgili beklenen açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili olarak bu akşam, "81 ilin tamamında bu tarihlerde sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır." dedi.



Özetle bu yıl Ramazan Bayramı'nda herkes evinde olacak. 



Öte yandan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 24 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 20:00 arası dışarı çıkabilecek. 



Ramazan Bayramı ne zaman?  Tatil kaç gün



11 ayın sultanı Ramazan 24 Mayıs Cuma günü başlamıştı. İlk sahura ise 23 Nisan Mayıs gecesi kalkıldı. Ramazan Bayramı'nın birinci günü 24 Mayıs'da başlıyor. 26 Mayıs bayramın son günü olacak.



Ramazan Ayı'nın bitesi sonrası 3 günlük bayram kutlaması yapıyor. Bu sene Ramazan Bayramı 24 Mayıs Pazar günü başlayacak. 23 Mayıs Cumartesi günü Arefe günü olacak ve 26 Mayıs Salı günü Ramazan Bayramı'nın son günü olacak.