Esra Erol'da 20 Ocak pazartesi günü son bölümde Duygu isimli bir kadınla evli olan Taner Elçi, Firdevs hanımdan çocuğu oldu. Ancak Taner Elçi'den haber alınamıyor.

Esra Erol'da 20 Ocak pazartesi günü son bölümde Duygu isimli bir kadınla evli olan Taner Elçi, Firdevs hanımdan çocuğu oldu. Ancak Taner Elçi'den haber alınamıyor. Şubat ayında hamile kalan Firdevs çocuğunu dünyaya getirdi. O Günden sonra Taner'den bir daha haber alamadı.



Esra Erol'da 20 Ocak cuma günü son bölümde Firdevs programa yeni geldi. İsmi Taner Elçi mi yaşı 27 mi hiç birşey bilinmiyor ancak Duygu isimli biriyle evli. Taner Elçi'nin bir tek fotoğrafı var ismi kesin olsa da Bitlis'li olduğu söyleyen isim bulunacak mı merak ediliyor. Taner'in çok kötüleyen arkadaşları çok yalandı olduğunu dile getirdi. 3 aylık görüşme sonrası hamile olduğu öğrenen ve çok sevinen Taner, sarılarak kutladı ancak çocuk oldukdan sonra cezaevine girip seni isticem diyerek Firdevs'i kandırdı mı?



Taner evli mi değil mi?



3-4 aylıkken hamile değilim, aldırdım diyerek kurtulan Firdevs hanım, arada ne oldu da çok sevinçliyken vazgeçti. Hemen ardından eşi Duygu instagram üzerinden Firdevs'e ulaştı. Ancak Taner'in daha önce sana karım diyerek arayan biri olursa inanma demesi gündem oldu. Karısı da aldır demesiyle Firdevs çocuğuna kıyamadı ve doğurdu. 





Evli olmadığı ve maddi durumu iyiyim diyerek Firdevs'i kandıran Taner, bir kaç kafade ortaklığı olduğu, oto yıkamada ortaklığı olduğu dile getirdi. Firdevs daha sonra araştırdığı Taner'in öyle bir ortaklığı yok. Şimdi Taner Elçi'nin ne iş yaptığı, sadece çalıştığı öğrenildi. Tekirdağ'da görünen Taner, cafe işleterek Firdevs'i kandırdığı ortaya çıktı. 



Esra Erol'da Firdevs kimdir?



Esra Erol'da Firdevs'in soyadı ne, Firdevs ne iş yapar herkes tarafından aranıyor. Aynı şekilde Taner elçi kim instagram adresi var mı yok mu merak ediliyor. Özellikle çok genç yaşta hamile kalan Firdevs ne yapacağı merak ediliyor. 



Babasını da kaybeden Firdevs, yoklukta kaldığı için dünyaya bir yavru getirdi. Şu anda Firdevs, çocuğu üzerine alsın diyerek Taner'e ulaşmak istiyor. 

Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak


Son Dakika: Kendisini evli olarak tanıtan Taner Elçi'nin hiç evlenmediği ortaya çıktı. Taner Elçi'nin hiç evlenmediği ve cezaevinde olduğu ortaya çıktı.