TRT 1 ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı dizisinden kötü haber geldi! TRT'nin reytingleri en çok yükselten dizisi Gönül Dağı yeni bölümü ve sonraki bölümler için açıklama geldi. Cumartesi yayınlanan Gönül Dağı perşembe gününe alınma ihtimali ve bu haft

Asgari ücretle çalışan kişilere müjde! Ziraat bankası 50.000 TL verecek! Asgari ücretle çalışan kişilere müjde! Ziraat bankası 50.000 TL verecek!
TRT 1 ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı dizisinden kötü haber geldi! TRT'nin reytingleri en çok yükselten dizisi Gönül Dağı yeni bölümü ve sonraki bölümler için açıklama geldi. Cumartesi yayınlanan Gönül Dağı perşembe gününe alınma ihtimali ve bu hafta değişikler hayranlarını çok üzdü!

Cumartesi rekorlar kırıyor!

Gönül Dağı, hafta sonu için muhteşem rekor izlenme alıyor. Gönül Dağı dizisi, yüksek izlenme nedeniyle perşembe gününe alınabileceği düşünülüyor. Kalk Gidelim dizisi final olmasıyla Gönül Dağı perşembe gününe geçerse Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor gibi yapımlar karşısında ne yapacağı merak ediliyor!

Gönül Dağı yayınlanmayacak!

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı romantizm ve komediyi bir arada sunmaya devam ediyor. Merakla beklenen Gönül Dağı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Gönül Dağı yeni bölümü 2 Ocak’ta ekrana gelecek mi? Gönül Dağı 11. bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Muhteşem bir Bozkır hikayesinin anlatıldığı Gönül Dağı dizisi seyircinin beğenisini kazanmayı başardı. Cumartesi akşamlarına damga vuran dizi yüksek reyting oranlarıyla da göz dolduruyor. Gönül Dağı son bölümünde Taner, çocukluk yaşlarından itibaren büyük bir sevda ile bağlı olduğu Dilek’e kavuşmuştur. Dilek ve Taner arasındaki masumane aşk büyük bir hızlı büyümeye başlamıştır. Lakin, genç aşıkların karşısına engeller çıkmaya devam eder. Halime ve Gülsüm, çocuklarının birlikte olmasını istememektedir.

Bu nedenle de ikisiyle konuşmaya çalışırlar. Dilek ve Taner’in birbirine uygun olmadıklarını düşündükleri için ilerleyen zamanda çok üzüleceklerini söylerler. Lakin, ne Dilek ne Taner aşklarından vazgeçmeye yanaşmaz. Döndü ise şüpheye düşmüştür. Cemile’nin hamile olduğunu düşünmeye başlayan Döndü, onu adım adım takip eder. Muammer ile şüphelerini paylaşır. Hüseyin, Muammer’den önce dede olmak için planlar yapmaya başlamıştır. Bu yüzden ilk adım olarak Ramazan’ı evlendirmek için hamle yapar. Hiçbir şeyden haberi olmayan Ramazan ise farklı planlar içerisine girmiştir. Günışıl, Ramazan ile konuşmaya çalışarak durumu açıklamak ister. Ramazan, Asuman’ın peşine takılmıştır. Asuman’ı mutlu etmek için onun yeniden müzikle uğraşmasını sağlamak ister. Dilek ve Taner, annelerinin inadını kırmak için bir çözüm yolu bulmak için mücadele etmektedir. İlgiyle takip edilen Gönül Dağı yeni bölümü 2 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelmeyecek.

Gönül Dağı hayranlarını üzüldü!

Yılbaşı tatili nedeniyle çekimlerine ara veren dizinin 9 Ocak’tan itibaren seyirci karşısına çıkması bekleniyor. Gönül Dağı 11. bölüm fragmanı ise yayınlandı.