İlayda Survivor'dan neden elendi? Niçin ayrıldı her yerde aranmaya başladı.  TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor Ekstra'ya bu akşam Acun Ilıcalı konuk oldu.

İlayda Survivor'dan neden elendi? Niçin ayrıldı her yerde aranmaya başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor Ekstra'ya bu akşam Acun Ilıcalı konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Ilıcalı, Survivor 2020 hakkında merak edilenleri anlattı. Yarışmanın çok zor olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, yarışmacıların mental düşüklüğünden bahsederken bu sezon gönüllüler takımına dahil olan ancak ertesi gün ayrıldığı açıklanan İlayda'ya değindi. Hal böyle olunca Survivor İlayda neden gitti? çok merak edildi. İşte detaylar...



Bugün Survivor Ekstra'ya katılan Acun Ilıcalı, Survivor'da bu yıl bazı yarışmacıların mental olarak adeta duvara tosladığını söyledi. Bu kişiye örnek olarak da İlayda'yı verdi. İzleyenler de İlayda, Survivor'dan niçin ayrıldı merak etti.





Survivor İlayda neden gitti?



Survivor 2020'de geçtiğimiz aylarda gönüllüler takımına yedek bir yarışmacı gelmişti. Ancak yarışmada sadece bir bölüm görünen İlayda, programdan ayrıldı. İlayda'nın gidişinin ardından konseyde bilgi veren Ilıcalı, yarışmacının Survivor şartlarına adapte olamadığı için kendi isteğiyle ayrıldığını söylemişti.



Survivor İlayda Gökdeniz Velibeyoğlu kimdir?

İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek! İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek!


İlayda Gökdeniz Velibeyoğlu, 1999 yılında Almanya/ Frankfurt’da doğdu. Medipol Üniversitesi Tıp fakültesi 3. Sınıf öğrencisi ve profesyonel sporcu. Vakıfbank spor kulübünde başlayarak birçok takımda lisanslı voleybol oynadı. Daha sonra Fenerbahçe’ de lisanslı kürek çekti. Türkiye Şampiyonalarına katıldı. Şu anda aktif fitness yapıyor.