Hafta içi her gün 15:15 de ekranlara gelen İncir Ağacı son olarak 120. bölümüyle ekranlara geldi.

Hafta içi her gün 15:15 de ekranlara gelen İncir Ağacı son olarak 120. bölümüyle ekranlara geldi. 3 Nisan tarihinden beri ekranlara gelmeyen İncir Ağacı niçin yok? Bitti mi filnal mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman çok merak edildi. Ekranların corona virüs nedeniyle bir hayli boş olduğu bu dönemde sevilen dizilerden biri olan İncir Ağacı'nın yayınlanmaması izleyicilerini şaşırttı. Hatta dizinin 121. bölüm tanıtımı bile yayınlanmadı. Öte yandan Beni Bırakma ve Yemin gibi rakip günlük dizilerin yayınlandığı bu süreçte İncir Ağacı'nın yayınlanmaması herkesi şaşırttı. Peki İncir Ağacı ne zaman başlayacak?



İncir Ağacı neden yok?

QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir? QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir?


İncir Ağacı dizisinin corona virüs nedeniyle seti durdu. Öte yandan 121. -125. bölüm arasındaki çekimlerin aradan önce bitmemesi nedeniyle dizi yayınlanmadı. Bu nedenle 3 Nisan 2020'den beri yayınlanmıyor. 





İncir Ağacı 121. Bölüm ne zaman yayınlanacak?



İncir Ağacı dizisinin çekimleri tekrar başladığında dizi de yayınlanmaya başlayacaktır. Ancak dizi yeniden sete çıkmadığı için yeni bölümler de ekranlara gelmiyor. Tahminlerimize göre İncir Ağacı ekibi slagın bitene kadar sete çıkmayacak. Bu nedenle yeni bölüm hakkında bir tarih vermek de mümkün değil.



İncir Ağacı dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler



TRT1 ekranlarında hafta içi her gün saat 15:00'da yayınlanacak olan İncir Ağacı dizisinin kadrosunda Özlem Güveli, Sidal Damar, Ece Baliç, Arif Nazim, Burakhan Yılmaz ve Faruk Pakiş yer alıyor.



Hüseyin Türkyıldır'ın yapımını üstlendiği İncir Ağacı dizisi 1970'li yıllarda Ocak ailesinin iyi kötü yaşadığı her şeyi konu alıyor. Böylece son dönemde oldukça rabet gören geçmiş dönem dizilerine bir yenisi daha eklendi.