Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm neden yok? ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü neden ekranlara gelmiyor. Yayınlandığı günler izlenme rekorları kıran Kim Milyoner Olmak İster 9 Mart 2020 pazartesi yeni bölümü yok.

Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm neden yok? ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü neden ekranlara gelmiyor. Yayınlandığı günler izlenme rekorları kıran Kim Milyoner Olmak İster 9 Mart 2020 pazartesi yeni bölümü yok. Kim Milyoner Olmak İster neden yayınlanmıyor.

Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar BANKA KARTI olanlara DESTEK verecek: Hemen Başvuru yapan ALACAK! Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar BANKA KARTI olanlara DESTEK verecek: Hemen Başvuru yapan ALACAK!


Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı yok mu?



ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü var mı. Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yayınlanacak mı? 9 Mart 2020 Pazartesi günü ATV ekranlarında yayınlanacak Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü bekleyenler büyük bir şok yaşadı. Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yayınlanmıyor. Kim Milyoner Olmak İster yerine Gel Dese Aşk yeni dizi tekrarı yayınlanıyor. Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi pek izlenmemiş bu sebeple tekrarları daha çok gelecek.



 Mart 2020 ATV Yayın akışı



ATV ekranlarında çok izlenmediği pazartesi günleri yeni yayın akışı. Kenan İmirzalıoğlu sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü yayınlanmıyor. Gel Dese Aşk dizisi tekrarları 00:00'a kadar sürecek. Kim Milyoner Olmak İster bu hafta sadece cumartesi günü yayınlanacak. Gel Dese Aşk iki kere tekrar verilerek ATV diziye sahip çıkıyor. Ancak kolay bir gün olan pazar günü beklenen izlenmeyi getiremedi.



Erkan Petekkaya çok uzun süredir dizi tutturamasına devam etse de ATV dizinin arkasında durması ve Kim Milyoner Olmak İster yayınlamaması sebebiyle yıl sonu kesin görecek. Ancak Kim Mİlyoner Olmak İster programının da bir çok hayranı mevcut ancak onlar da Çukur, Sefirin Kızı yada Yasak Elma dizisiyle Survivor arasında gezebilirler.



Kim Milyoner Olmak İster 9 Mart 2020 tarihinde yayınlanmayacak. Kim Milyoner Olmak İster bu hafta cumartesi yayınlanacak.