Survivor 21 Nisan 2020 kim elendi? SMS sonuçları belli oldu mu? Ezgi ve Barış dışındaki eleme adayları kimler? çok merak ediliyor. Haftanın 7 günü boyunca ekranlara gelen Survivor'da heyecan gün geçtikçe artıyor.

Survivor 21 Nisan 2020 kim elendi? SMS sonuçları belli oldu mu? Ezgi ve Barış dışındaki eleme adayları kimler? çok merak ediliyor. Haftanın 7 günü boyunca ekranlara gelen Survivor'da heyecan gün geçtikçe artıyor. Dün oynanan ödül oyununda Yasin ile Barış'ın yumruk yumruğa kavga etmesi herkesi şaşırttı. Hal böyle olunca gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Çünkü herkes Survivor Barış ve Yasin diskalifiye olacak mı? aranmaya başladı. 21 Nisan akşamı yayınlanan 53. bölümde  iletişim oyun ve ardından eleme heyecanı yaşandı. Cumartesi ve pazar akşamı yapılan iki konseyde Ezgi ve Barış haftanın ilk eleme adayları olmuştu. Peki 21 Nisan Survivor'a kim veda etti? Elenen kim oldu?





Survivor'da birleşme partisi sonrası dokunulmazlık kuralı değişti. Normalde cumartesi oynanan ilk oyunun pazar akşam telafisi oluyordu. Ancak yeni kurala göre iki farklı dokunulmazlık oyunu oynanacak ve hem cumartesi hem pazar akşam ada konseyi yapılacak. Nitekim bu haftada böyle oldu. İlk oyunu kaybeden gönüllüler Barış'ı yazarken, ikinci oyunu kaybeden ünlüler takımı Ezgi'yi eleme potasına soktu. Peki sms sonuçları açıklandı mı? Diğer eleme adayları kimler?



Survivor 21 Nisan kim elendi?



Acun Ilıcalı henüz eleme adaylarını açıklamadı. SMS sonuçları ve diğer eleme adayları açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız. Öte yandan aldığımız duyumlara göre Survivor 21 Nisan akşamı elenen isim ünlüler takımından Ezgi olacak.

QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir? QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir?




Survivor Ezgi Hocağolu kimdir?



Ünlüler takımına sonradan katılan Ezgi; eski jimnastikçi, şimdilerde eğitmenlik yapıyor. Performans konusunda kendini pek gösteremeyen Ezgi son birkaç haftadır sakat olduğu için oyunlarda mücadele edemiyordu. 



Milli Cimnastikçi olan yarışmacı 22 Temmuz 1995 yılında İstanbul’da doğdu. 5-16 yaş aralığında profesyonel olarak Artistik Cimnastik yaptı. Türkiye Cimnastik Federasyonu'ndan Pilates eğitmenlik belgesi aldı. 2017 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. 2018 yılında Medical Exercise Fitness Trainer belgesi aldı. Şu anda Cimnastik ve Pilates antrenörlüğüne devam etmektedir.