Müge Anlı’ nın canlı yayın olarak yayınlanan son programında 1 aydan beri kayıp olan 70 yaşında ve iki çocuk babası Hamdi Kılıç’ ın komşusu, programa katıldı. Hamdi Kılıç’ ın kaybolmadan önce en son gören kişi olan komşusu Şükrü Bey, kayıp olayını aydınl

Müge Anlı’ nın canlı yayın olarak yayınlanan son programında 1 aydan beri kayıp olan 70 yaşında ve iki çocuk babası Hamdi Kılıç’ ın komşusu, programa katıldı. Hamdi Kılıç’ ın kaybolmadan önce en son gören kişi olan komşusu Şükrü Bey, kayıp olayını aydınlatabilecek çeşitli iddialar ve açıklamalar yaptı. Programın izleyicilerini de çok şaşırtan bu açıklamalar sonrasında, Hamdi Kılıç’ ın kaybolmasında payı olduğu şüphesiyle birlikte yaşadığı Sakine Hanım’ a odaklanıldı.

Bir ay önce evinden çıktıktan sonra geri dönmeyen ve kendisinden hiç haber alınamayan 70 yaşındaki Hamdi Kılıç’ ı arama çalışmaları sürüyor. Kılıç ailesi faydası olacağı düşüncesiyle olayı Müge Anlı’ ya getirdi. Canlı yayına katılan aile, araştırmalar ve yapılan açıklamalarla birlikte akıl almaz iddialar ortaya çıkmaya başladı.

Son programda canlı yayına katılan Şükrü Bey, Hamdi Kılıç’ ın komşusu ve aynı zamanda kaybolmadan 1 gün öncesinde onu en son gören kişi. Şükrü Bey; “Sakine Hanım'ın eski eşi Erhan ile 4-5 gün önce bizim evin yakınlarında görüştüm. Bana ‘Hamdi ağabey yok’ dedi. ‘Nereye gidebilir ki, 3-4 gün olmuş’ diye sorduğumda ‘Bütün kuyulara baktım. Torbalı'ya yürüyerek gitmiş ola bile giderdi.’ dedi.”

Birlikte Yaşadığı Sakine Hanım’ dan Şüpheleniliyor


Şükrü Bey “ Kızlarıyla yaşanan bir tartışmada ‘intihar edeceğim’ demiş. Bu nedenle kuyulara bakmışlar” dedi.

Bu açıklamadan sonra Müge Anlı Kılıç ailesine “ Hiç intihar edeceğim dedi mi?” sorusunu yöneltti. Aile “ öyle bir şey yok” şeklinde karşılık verdi.

Bunun üzerine Şükrü Bey Hamdi Kılıç’ ıon kaybolduğu haberini nasıl öğrendiğini anlattı;

“Sakine Hanım uyuya kalmış. Hamdi amca çıkmış. Kaçta çıktığını da bilmiyorlarmış. Ama kahvaltısını yapıp gitmiş” dedi.

Çelişki Müge Anlı Tarafından Hemen Yakalandı


Müge Anlı bunları duyduktan hemen sonra daha önce anlatılanı aktardı; "Yeğeni Kaycan diyor ki; “Sakine Hanım kendisine, Dolmuşa 12'de kendi elimle bindirdim demiş" Bu sözlerle ifadelerde ki çelişkide ortaya çıkmış oldu. Hamdi Kılıç’ ın hala bulunamamasına rağmen, verilen ifadelerde çelişki saptandı ve kayıp vakasıyla ilgili şüpheler Sakine Hanım’ a yöneldi.