Fox Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle adeta yıldızı parlayan Hande Erçel'in geçirdiği evrimlere yakından bakalım dedik. Kerem Bursin ile başrolü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük bir sükse yakalayan Hande Erçel diziyle birlikte pek çok r

Fox Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle adeta yıldızı parlayan Hande Erçel'in geçirdiği evrimlere yakından bakalım dedik.

Kerem Bursin ile başrolü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük bir sükse yakalayan Hande Erçel diziyle birlikte pek çok reklam kampanyasının yüzü oldu. Ünlü yıldızın geçmişten bugüne değişimine ise yakından bakalım.

DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTI


24 Kasım 1993 tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dünyaya doğdu.


ÜNLÜ OLMA HAYALİ ÇOCUKLUKTAN


Küçük yaşlardan beri ünlü olmak hayaliydi.


GAMZE ERÇEL İLE KISKANDIRAN ABLA KARDEŞ İLİŞKİSİ


Yay burcu olan Erçel'in ablası Gamze Erçel ile yakın bir kardeşliği var.


ŞÖHRET OLMAK İÇİN MERDİVENLERİ KAZIDI


Şöhret olmak için büyük bir çaba sarf etti ve tam anlamıyla merdivenleri kazıya kazıya bu uğura odaklandı.



Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Türk Sanatları üzerine çalışmalarda bulundu.


GÜZELLİK YARIŞMASINA KATILDI


2012 yılında Azerbaycan'da düzenlenen Miss Civilization of the World isimli güzellik yarışmasına katıldı.



Yarışmada tamda düşündüğü gibi dereceye girdi ve ikinci oldu.


SUNUCULUK YAPTI





Ardından Tvem kanalında yayınlanan magazin programında sunuculuk yaptı. Burada Murat Dalkılıç'ın haberini sunduğu anda dili sürçtü. Bu olaydan yıllar sonra Murat Dalkılıç ile sevgili olması kaderin bir oyunu olarak sosyal medyada espri konusu oldu.


HAYAT AĞACI DİZİSİNDE


TRT 1 ekranlarında 2014 yılında yayınlanan Hayat Ağacı adlı dizide Selen Selen Karahanlı karakterine hayat verdi. Burada ki oldukça toy, estetiksiz hali ile şimdilerde magazinin diline düştü.




ÇALIKUŞU'NDA YAN ROLDEN BAŞROLLÜĞE UZANDI


Daha sonra başrollerinde Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in yer aldığı Çalıkuşu dizisinde Zahide karakterine hayat verdi. Yıllar sonra kendisinin başrol olup Fahriye Evcen'i geride bırakacağını kim tahmin edebilirdi?


ÇILGIN DERSHANE


Daha sonra "Çılgın Dershane Üniversite'de" dizisinde 5 bölüm yer aldı.


GÜNEŞİN KIZLARI İLE ÜNLÜLÜĞE ADIMINI ATTI


Ve en büyük çıkışını yakaladığı başrollerinde Evrim Solmaz, Emre Kınay, Burcu Özberk, Tolga Sarıtaş ile birlikte Güneşin Kızları'nda dizisinde Selin karakteri ile yer aldı. Erçel, role kabul edildiğini öğrendiği anların videosu Beyaz Show'da yayınlandı ve büyük olay olmuştu. Hande Erçel o videoda Kanal D binası önünde "Hey trafik durun. Ben Kanal D'de başrolüm. Güneşin Kızı Selin'im" diyerek sevincini paylaşmıştı. Ancak o vidolar için "Kesinlikle yanlış anlaşılmasın o eğlencesine bir videoydu. Emre Kınay'ların yanında tabi ki başrol olamam" diyerek saygısını göstermişti.


AŞK LAFTAN ANLAMAZ DÖNEMİ


Daha sonra Show Tv'de yayınlanan başrolünde Burak Deniz ile birlikte yer aldığı Aşk Laftan Anlamaz dizisinde yer aldı.


REYTİNG KURBANI SİYAH İNCİ


Star Tv'de yayınlana Siyah İnci dizisinde  Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman ile birlikte yer aldı.


HALKA DİZİSİNDE GÜZELLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ


Hande Erçel reytinglerde istenileni veremeyen ve ömürleri kısa olan dizilerden şansını denemeye devam etti. TRT'de yayınlanan Halka dizisinde Kaan Yıldırım ve Serkan Çayoğlu ile birlikte yer aldı.



Hande Erçel daha sonra Buğra Gülsoy ile birlikte Azize adlı dizide yer aldı. O dizide reytinglere yenik düşerek ekranlara veda etti. Ancak dizide Hande Erçel'in güzelliği dikkat çekmeye başlamadı ve hayatını değiştirecek Sen Çal Kapımı dizisine neden oldu.

AZİZE DİZİSİNDE GÜZELLİĞİ DİLLERE DOLANDI


MURAT DALKILIÇ AŞKI DÖNEMİ


O dönem ünlü popçu Murat Dalkılıç ile ilişkisi nedeniyle magazin basınında sıklıkla yer aldı. Erçel, Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur evliliği sonrası ünlü popçuyla aşk yaşamaya başladığı için ilk başlarda tepki çekmişti.

 


SEN ÇAL KAPIMI İLE HAYATI DEĞİŞTİ


Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Hande Erçel pek çok ödül aldı. Adı dizideki partneri Kerem Bursin ile anılmaya başladı. Dizideki şöhreti sonrası pek çok reklam markasının yüzü oldu ve sosyal medyada takipçi sayısı en fazla olan kadın Türk isim oldu.