Futbolun süper yıldızları muhteşem frikikleri ve efsane gollerinin yanı sıra çoğunlukla skandallarıyla da adından söz ettirirler. İşte o skandal konularında biri de takım arkadaşlarının eşleriyle beraber olan en ünlü 10 futbolcu.

Futbolun süper yıldızları muhteşem frikikleri ve efsane gollerinin yanı sıra çoğunlukla skandallarıyla da adından söz ettirirler. İşte o skandal konularında biri de takım arkadaşlarının eşleriyle beraber olan en ünlü 10 futbolcu..

Evet biraz ülkemizin utanç dolu gündeminden, yanı başınızdaki saldırgan komşunuzdan, sokaktaki hayvana, kadına işkenceler haberlerinden uzaklaşmaya hazır mısınız? Biz de öyle düşünmüştük. O zaman bira kafa dağıtmaya hazırlanın. Çünkü size futbolun Behlül'lerini derledik.

Futbol dünyasının en utanmaz takım arkadaşlarına bir göz atın;

10. John Harkes

1998 Dünya Kupası öncesinde ABD kaptanı John Harkes, beklenmedik bir şekilde kamptan kovulur. Tüm camia onun teknik direktör Steve Sampson ile kavga ettiğini düşünürken skandalın ortaya çıkması çok sürmez. Harkes, takım arkadaşı Eric Wynalda'nın eşiyle birlikte olmuştur.  Olayın ortaya çıkmasından sonra tahlisiz Eric Wynalda eşinden boşanır.




9. Christian Keller

Randers takım kaptanı Christian Keller, takım arkadaşı Jonas Borring'in eşiyle birlikte olur. Olayı öğrenen Borring, Keller'ın takımdan gönderilmezse oynamayacağını iletir. Takım arkdaşları da Borring'e destek çıkar ve maça çıkmayacaklarını söyler. Ve kulüp Keller'ı takımdan göndermek zorunda kalır. Olay sonrası Borring de takımdan ayrılır.


Keller olay hakkında, "duygularına yenik düştüğünü" söyler. Keller daha sonra ise tartışmayı alevlendirmek için herhangi bir kadınla yatmak yerine Borring'in karısına gittiğini söyler.



8. Thibaut Courtois

2014 yılında spor dünyası bir skandala daha şahit olur. Thibaut Courtois takım arkadaşı Kevin de Bruyne'nin kız arkadaşı Caroline Lijnen'iyle yattığı haberleri her yeri süsler. Lijnen bunu, kendisine karşı sadık olmayan ve kendisini en yakın arkadaşı ile aldatan Bruyne'den intikam almak için yaptığını açıkladıktan sonra her iki futbolcu da olayı kapattı ve arkadaş kalmaya devam etti.



7. Mauro Icardi

İtalya'da manşetleri süsleyen karmaşa. Wanda Nara, Maxi Lopez ile evliyken takım arkadaşı Mauro Icardi ile ilişki yaşar. Sonrasında Lopez'den ayrılır ve Icardi ile evlenir. Daha sonra ise Icardi'nin takım arkadaşı Brozovic ile beraber olarak Icardi'yede dersini verir.



6. Jean Francois-Larios

1982 yılında Michel Platini, Larios'un karısıyla onu ilişki olduğunu öğrenir. Ve Larios'un kariyeri böylelikle son bulur.



5. Jordan Ayew

Takım arkadaşı Afriye Acquah'ın karısı Amanda ile dört yıllık bir ilişkisi bir YouTube videosu ile ortaya çıkar. Olay sonrası Ayew'in rahat tavırları spor basınında yer edinir.



4. Mesut Özil

Arsenal dönemi adı sıklıkla çeşitli seks skandallarına karışan Mesut Özil'i Christian Lell, eski kız arkadaşıyla yazışırken yakaladı. Olay açığa çıkınca Meust Özil'in o dönemki kız arkadaşı Mandy Capistro Özil'den hemen ayrıldı.



3. John Terry

Adı sıklıkla skandallarla anılan bir diğer oyuncu evli olan John Terry takım arkadaşı Wayne Bridge'in kız arkadaşı Vanessa Perroncel ile birlikte olur. Skandalın ardından Terry'nin Chelsea'deki kaptanlığı elinden alındı ve bir süre de milli takıma davet edilmedi.



02. Paul Terry

John'un ağabeyi Paul Terry, birlikte forma giydiği Dale Roberts'ın nişanlısı ile birlikte oldu. Roberts olay sonrası intihara teşebbüs etti.



01.Wilfried Zaha (ve Kortney Hause) 

Tekik direktör David Moyes'ın kızı ile beraber olan Zaha, Wolverhampton Wanderers'ın savunmacısı Kortney Hause'ın kız arkadaşıyla da görüşünce ortalık karıştı.