18 Ocak Burç yorumları. 18 Ocak 2020 Cumartesi günlük burç ve astroloji yorumu.

18 Ocak Burç yorumları. 18 Ocak 2020 Cumartesi günlük burç ve astroloji yorumu. 18 Ocak cumartesi günü burçlar ne diyor. Sizler için 18 Ocak cumartesi günü burç ve astroloji yorumu derledik. Uzmanından 18 Ocak 2020 cumartesi günü burçlar ne diyor hangi burcu ne bekliyor derledik.



18 Ocak Burç Yorumları



Astroloji uzmanları tarafından 18 Ocak burç yorumları açıklandı. Peki, 18 Ocak burç yorumlarına göre aşk ve ilişkiler konusunda en şanslı burçlar hangileri olacak? Venüs’ün Balık burcuna geçişinin etkileri nelerdir? Jüpiter, finans konularında hangi burçları destekliyor? 



18 Ocak 2020 Cumartesi Burç Yorumları



Aşkın gezegeni Venüs, 13 Ocak tarihinde Balık burcuna geçiş yaptı. Şubat’ın 7’sine kadar Balık burcunda yer alacak olan Venüs, aşkı hayatınızın merkezine yerleştirecek. Balık burcunun özelliklerinin hakim olacağı bu süreçte duygusallık ve sevgi açlığı hissedebilirsiniz. Merakla takip edilen 18 Ocak burç yorumlarını sizler için hazırladık. Duygusal yanını açığa çıkarmakta zorluk yaşayan Oğlak burçları için oldukça şanslı bir dönem başladı.



Merhamet ve yardımlaşma temalarına gösterdiğiniz özen sayesinde çevrenizdeki insanların taktirini kazanacaksınız. İkizler ve Akrep açısındansa; affetmek ve geçmişten gelen sorunları sona erdirmek için uygun zaman olacak. Balık burcunun sevgiye verdiği önemi hissedeceksiniz. Özellikle Akrepler aile içi problemlerini çözüme kavuşturmak için harekete geçecek. Bu süreçte, sevginizin sınırlarını belirlemeye dikkat etmelisiniz. Zira, Venüs ve Balık bileşiminin etkileri çok güçlü olacaktır. Sevdiğiniz kişi için gereğinden fazla fedakarlık yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Aşkı idealize etmek yerine; realite üzerine oturtmaya özen göstermelisiniz.



Toprak grubu burçları Başak ve Boğa cephesinde yalnızlık ihtiyacı doğabilir. Özellikle Başak burçları aileleriyle yaşadıkları problemlerden dolayı kapana kısılmış ve çaresiz hissedebilir. Aşırı duygusallığın hakim olacağı bu süreçte, sevdiklerinize karşı daha ılımlı ve sakin yaklaşmanızda fayda bulunuyor. Aksi taktir de, tamiri mümkün olmayan yeni yaralar açabilirsiniz. Aslan burçları finans konularında Jüpiter’in desteğini hissetmeye devam edecekler. Bu süreçte en şanslı burç Teraziler olacak. Sosyal hayatlarına yeni insanları dahil etmeye başlayacaklar. Flört alanındaki başarıları sayesinde yoğun ilgi görecekleri bir dönem yaşayacaklar.



18 Ocak 2020 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:



Heyecanlı bir gününüz. Olaylara sıkı bir şekilde sarılıyor ve yeni atılımlar için planlar yapıyorsunuz. Maddi konuların gündem kazanmasıyla, hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. Başarı sizi bekliyor. Duygusal konularda, partnerinizin kendi duygularının ön plana çıkarması olması canınızı sıkıyor.



18 Ocak 2020 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:



İş yaşantınızdaki gelişmeler her geçen gün sizin lehinize gelişiyor. Sıkı ve disiplinli çalışmak sizi rahatlatıyor. İsteklerinizi daha iyi yansıtıyorsunuz. Bugün, Ay burcunuzda ilerlerken, ifade zenginliğiniz göze çarpıyor. İçsel dürtüleriniz her zaman sizden yana. Bazı konulara farklı bir bakış açısı getirmek istiyorsunuz.



18 Ocak 2020 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:



Yeni projeler üstünde çalışıyor olmanız, günlük işlerinizin aksamasına neden oluyor. Her iki olayı da dengelemelisiniz. Güçlü tutkular size göre değil. Yaşamı hep farklı bir şekilde ele aldığınız için çevreniz tarafından suç unsuru sizde aranıyor. Ay'ın bulunduğu konum; bilinç altınızı etkilerken, inatçı yapınızı ortaya çıkarıyor.



18 Ocak 2020 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:



Siz; güçlü bağların kişisi olduğunuz için, çalıştığınız yerde de sevdiklerinizin her türlü sorunuyla yakından ilgileniyorsunuz. Bugün, arkadaşlık boğalarınıza güçlü bir şekilde sarılıyor ve onlarla mantıklı organizasyonlar yapıyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin bir takım sorunları sizin için ayrı bir gündem konusu olabilir.



18 Ocak 2020 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:



Gücünüzü her konuda ispat etmek isteğiniz, yeni konulara ilgi duymanıza neden oluyor. Özellikle bugün, size ulaşmaya çalışacaklar. Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. Duygusal konularla ilgili olarak, romantik bir kişiliğe sahip olduğunuz söylenemez. fakat aşkı sunuş şekliniz mükemmel.



18 Ocak 2020 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:



İş disiplininizin mükemmel oluşu iş çevrenizde hiç de hoş karşılanmıyor. Çalışma arkadaşlarınız sizden esneklik istiyorlar. Eleştirilmeye gelemediğiniz halde; siz çevrenize aynı şeyi yaparak, tartışma konusu başlatıyorsunuz. Sağlık konusunda diş problemleriniz size sorun yaratabilir. Bir hekime görünmelisiniz.



18 Ocak 2020 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:



İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Bugün yeni görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor. Bugün, daha inatçı yönlerinizle dikkat çekecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız.



18 Ocak 2020 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:



Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, ortaklık konusunda daha titiz davranmanızı öneriyor. İş temponuzun şartları bir hayli ağır. Üstelik, oldukça titiz davranıyor ve hiç kimseye güvenemiyorsunuz. Bugün, biraz paylaşımcı olmalısınız. Partnerinizle farklı konuları savunacağınız bir gün. Dikkatli olun..



18 Ocak 2020 Cumartesi YAY Burç Yorumu:



Siz tempolu çalışmaları seviyorsunuz. İşleriniz rutinleştiği zaman, canınız sıkılıyor ve değişikliğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, kendinize daha fazla güvenmenizi sağlıyor . Aşk konusunda duygularınız asla gemlenemiyor. Olayları istediğiniz biçimde yorumlamak sizin yaşam tarzınız.



18 Ocak 2020 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri


Uzun vadeli işler yapmaktan yana oluşunuz, yeni projeler için engel oluşturuyor. Çünkü siz, bir işi tam anlamıyla yapmaktan hoşlanıyorsunuz. Ay, duygularınızın karşımasına neden olacak. Ailenizin kişisel konularıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Hissettiğiniz olaylar canınızın sıkılmasına neden oluyor.



18 Ocak 2020 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:



Çevrenizdeki giz siz mutlu ediyor. Bazı olayların açığa çıkarak konuşulmasından yana değilsiniz. Neptün sizi olumlu etkiliyor. Bugün, Ay'dan aldığınız etkileri yadsıyamazsınız. Aile içi olayların gündeme gelmesiyle, inatçı yönleriniz de atağa kalkıyor. Bugün, farklı konular üzerinde inatla duruyorsunuz.



18 Ocak 2020 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:



İş yaşantınıza duyguları karıştırmamalısınız. Canınızı sıkan olaylara daha gerçekçi bir şekilde bakmayı öğrenmelisiniz. Bugün, mantıksal hareketlenmeler söz konusu olacak ve olaylara sağ duyulu bir şekilde yakalaşacaksınız. Partnerinizle aranızda bazı paslaşmaların gündeme gelmesiyle, ilişkiniz yeni bir boyut kazanacak.