Baraj 3. bölüm ne zaman başlayacak Baraj Yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu yaz sezonu sonrasında çok sık aranmaya başlanmışken, Star TV Baraj dizisi 3.

Baraj 3. bölüm ne zaman başlayacak Baraj Yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu yaz sezonu sonrasında çok sık aranmaya başlanmışken, Star TV Baraj dizisi 3. bölüm fragmanını yayınladı. Geçtiğimiz sezon sadce 2 bölüm yayınlanması akabinde pandemi sebebiyle ara verilen baraj dizisi yeni sezon başlayacak sorusu henüz diziyi yeni izlemeye başlayan ve beğenen izleyicisi tarafından sorulmakta iken bizler de sizler için Baraj dizisi 3. bölüm fragmanını araştırdık. 



STAR TV yapıtı olan ve geçtiğimiz seon sadece 2 bölümünün yayınlandığı baraj yeni sezon çekimlerinin geçtiğimiz temmuz ayında başladığı açıklanmıştı. Akabinde de herkes Baraj yeni sezon ne zaman başlayacak sorusları sorulmjştu. Kendini sevdiği kadına gizleyen bir adamın hikayesinin konu edinildiği Baraj dizisi yeni sezon fragmanı yayınlandı. 



Tarık Akan'ın filmi BAraj'dan esinlenerek dizi haline getirilen BAraj dizisi hakkında tüm detayları siz izleyiciler için toparladık. 



Nazım'ın umutsuz aşkının kon edinildiği Barak 3. bölüm fragmanı haberimizde ye alırken Baraj Dizisi konusu ve Baraj dizisi oyuncu kadrosun da bir göz atalım. 



Başrollerinde; Biran Damla Yılmaz ve Feyyaz Duman'ın rol aldığı Baraj dizisi 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nehir, Nazım'ın ve Tarık arasında kalmaktadır. Tarık, Nazım'a inat Nehir'i kendine aşık etmeyi kafasına koyar. 





BARAJ KONUSU



BARAJ dizisi konusu; Bir baraj inşaatında çalışan Nazım, genç ve güzel bir kıza Nehir'e aşık olur. Nehir Nazım'ı görmek ister. Ancak Nazım'ın yüzünde kazadan oluşan bir yara izi vardır. Kendisini beğenmeyeceğini düşünen Nazım, kendi yerine bir arkadaşını Nehir ile tanıştırır.



Baraj 3. bölümü ile 1 Eylül Salı akşamı saat 20.00'da Fox TV'de...



BARAJ 2. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir? Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir?


Nehir'in barajda bir süre daha kalmaya karar vermesi Nazım'ı çıkmaza sokar. Attığı yalan başına dert olmuştur. Tarık şartlarını kabul edene kadar Nazım'ı zorlayacaktır. İkili arasındaki anlaşmazlık Nazım'ın gerçeği anlatmaya karar vermesi ile sonlanır. Ancak Nazım için gerçeği anlatmak giderek zorlaşacaktır.



Git gide daha çok Tarık'a muhtaç olmaya başlayacaktır. Tarık oyunu sürdürmeye karar verir ancak Nehir'in tanıdığı birçok kadından farklı olması onu hiç tanımadığı duygularla karşı karşıya getirecektir. Atılan her yalan daha fazla gerçeği birbirine bağlayacaktır.