'Libido' tartışması ve kadın hayranlarına yönelik sözleriyle tepki çeken oyuncu Can Yaman, ortada kaybolmuştu. Hakkında birçok yorum yapılan oyuncu, adeta sırra kadem basmıştı.

'Libido' tartışması ve kadın hayranlarına yönelik sözleriyle tepki çeken oyuncu Can Yaman, ortada kaybolmuştu. Hakkında birçok yorum yapılan oyuncu, adeta sırra kadem basmıştı. 2019'un olay adamı saç ve sakallarını kesmiş bir haliyle ortaya çıktı. 

Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir? Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir?


Oyuncu Can Yaman, askerlik vazifesini yerine getirmek için saç ve sakal tıraşı oldu. Büyük bir değişim yaşayan Yaman’ın tıraş sonrası çekilen fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.



Fotoğrafı Yaman’ın kuaförünün paylaştığı belirtilirken ünlü oyuncunun askerlik görevini İzmir’de yerine getireceği öğrenildi.



Öte yandan oyuncunun uzun saç ve sakallarına alışmış olan hayranları, Yaman'ın bu halini tanımakta güçlük çektiler. Olayların adamına, 'Resmen tanıyamadım', 'Değişik olmuş', 'Böyle daha iyi' gibi yorumlar geldi.



Son olarak ‘Erkenci Kuş’ dizisinde rol olan Can yaman, “Libido” açıklamasıyla gündem yaratmıştı. Oyuncunun, “Demet Özdemir biraz snob olsaydı, asla uyumlu olamazdık. Selen Soyder'le bu yüzdem problem yaşadım. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması gerek” sözlerine birçok isim tepki göstermişti.