Yeni dönemde devreye giren çılgın sayısal loto rekor ikramiyesi şanslı talihlilerini bekliyor.

Yeni dönemde devreye giren çılgın sayısal loto rekor ikramiyesi şanslı talihlilerini bekliyor. 18 yaşından büyük olan herkes milli piyango online sitesinden ya da yetkili bayilerinden altı şanslı numara ile büyük ikramiyeye ortak olabilir. 90 tane numara içerisinden hislerinize güvenerek oynadığınız 6 tane rakamı tutturmak büyük ikramiyeye ortak olmak için yeterli. Oynamış olduğunuz 6 rakam içerisinde yapılacak olan çekilişle 2, 3, 4, 5 tutturarak da kazanç elde etmeniz mümkündür.

Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı! Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı!


Çılgın sayısal loto da bir kuponda dört kolona kadar oynanabiliyorsun. Şansınızı artırmak için kolonu 3 TL den istediğiniz kadar kolonda farklı 6 rakam oynayabilirsiniz. Ayrıca 6 rakamın dışında bir tanede joker rakam ekleyebiliyorsunuz. Normal kolonda oynanan 5 rakamı bulup joker rakamınızda çekilişte düşen toplar içerisinde olursa yine 6 rakam bilmiş gibi büyük ikramiyeyi kazabiliyorsunuz.



Çılgın Sayısal Loto Nerden Oynanabilir?



Milli piyangonun online sitesine kişisel bilgilerinizle üye olarak internet bağlantısı ile site üzerinden çılgın sayısal loto oynayabilirsiniz. Ayrıca abonelik almış olan yetkili bayilerden de kuponları el yardımı ile manuel işaretleyerek makineden oynayabilirsiniz. Bunun dışında makine ya da online sistem üzerinde rastgele otomatik makineye de oynatabilirsiniz. Oynadığınız kuponları bir sonraki şansınızda aynı kuponu aynı rakamlarla tekrar herhangi bir işleme gerek kalmaksınız sınırsız oynama hakkı vardır.



Çılgın Sayısal Loto Ne Zaman Çekiliyor?



Çılgın sayısal loto haftanın üç günü Pazartesi Çarşamba ve Cumartesi günleri akşam saat 21:00 e kadar oynanabiliyor ve kazanma şansını artırmıştır. Çekiliş günlerinde saat 21:30 da küre başında milli piyango idaresinden yetkililer ile birlikte yeminli noterde hazır bulunuyor ve tv üzerinden ya da internet üzerinden çekiliş canlı olarak izlenebiliyor. Şeffaflığın ön planda olduğu çekilişte çıkan 6 rakam oynadığınız kuponda var ise günün talihlisi olarak büyük ikramiyeyi kazanıyorsunuz.



İkramiye Dağıtımı Nasıl Oluyor?



Oynadığınız kuponda tutturduğunuz rakama isabet eden ikramiye tutarı dağıtılacak miktara denk gelen tutar doğrultusunda kazananlar arasında eşit olarak dağıtılıyor. Online siteden oynadığınız takdirde direkt kayıt olurken oluşturduğunuz hesaba para geçiyor ve siz oradan adınıza kayıtlı kendi banka hesabınıza parayı aktarabiliyorsunuz. Bayilerden oynanan kupon bedelleri ise milli piyango idaresinden gidip kendiniz ya da vekiliniz tarafından tahsil edilebiliyor. Düşük miktarlı 2 ve 3 tutan ikramiyelerin ödemeleri için yetkili bayiler tarafından aracılık edilmektedir.



Kuponunuza ne kadar ikramiye isabet ettiğini milli piyango online sitesinden barkod okutarak öğrenebileceğiniz gibi manuel olarak da kontrol edebilirsiniz. İkramiye online sitede kayıtlı olan kişinin elden bayi üzerinden oynanan kuponlarda ise elinde bulunan kişiye ödenir.



Çılgın Sayısal Oynama Saatleri



Belirtilen günlerde saat 21:00’e kadar yatırdığınız kuponlar oynadığınız günün çekilişi için geçerli olup saat bittikten sonra oynadığınız kuponlar bir sonraki çekiliş için geçerli olacak olup oynanılan gün çekilişi için herhangi bir hak talep edilemeyecektir.