Star TV ekranlarında bu akşam başlayan İyi Günde Kötü Günde reyting sonuçları nasıl? Dizi izlendi mi? tutar mı? Bu akşam ilk sınavını veren İyi Günde Kötü Günde dizisi için sosyal medya da ortaya atılan iddialar sonrasında dizinin ttup tutmadığı, reytingl

Star TV ekranlarında bu akşam başlayan İyi Günde Kötü Günde reyting sonuçları nasıl? Dizi izlendi mi? tutar mı? Bu akşam ilk sınavını veren İyi Günde Kötü Günde dizisi için sosyal medya da ortaya atılan iddialar sonrasında dizinin ttup tutmadığı, reytinglerde kaçıncı olduğu ve reytinginin nasıl olduğu soruları ilk defa izleyenlerce devam edip etmemeleri konusund tüyolar vercek. Reyting sonuçlarına göre dizi ya tutacak ya da tutmayacak . İzlesek mi izlemesek mi diyen vatandaş, şu sıralar Star TV İyi Günde Kötü Günde reytinglerini takip ediyor. Peki  İyi Günde Kötü Günde dizisi tutar mı? izlendi mi? Peki, İyi Günde Kötü Günde 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? 



Her sezon başında başlayan dizilerin akıbetinin şaibeliğini ilk başlarda koruması ve dizi izenecek mi diye beklenmesi akabinde izleyici reyting sonuçlaına göre dizinin tutup tutmayacağına karar vermekte. İşte bu akşam Star Tv ekranlarında da mecrasına başlayacak olan bir dizi  İyi Günde Kötü Günde 1. bölümü ile  savaşa başlayacak   İyi Günde Kötü Günde 1. bölüm izlendi mi,   İyi Günde Kötü Günde dizi tutar mı? Elçin Sangu, Ozan Dolunay, YaseminAllen'in başrollerinde oynadığı dizi bu akşam kendini ispatlamak için sahaa çıktı Evlilik hayali kuran bir kadının hayatının anlatıldığı dizi de kah gülüp kah eğleneceğimiz kesin iken  İyi Günde Kötü Günde reytingleri nasıl  İyi Günde Kötü Günde izlendi mi ya da  İyi Günde Kötü Günde tutar mı sorularını soran vatandaş dizinin seyrinin devamı için soruların yanıtlarını merakla beklemekte. 



İyi Günde Kötü Günde 1. bölüm özeti



Evllenme hayali kurduğu adamla arasına ne girmiştir de o adamın düğününü organize etmek zorunda kaldı. Leyla karakterine hayat veren Elçin Sangu'nun Sarp karakteri Ozan Dolunay ile dizide barol oynadığı ve yardımcı baş karakterinde Melisa yani Yasemin Allen olduğu  İyi Günde Kötü Günde dizisinde bu üç krakter kaderin birbirine verdiği cilve ile bir raya gelir ve işler sarpa sarar. 



Bir iş vardır ki işi çözmeye çalıştıkça içinden çıkılmaz bir hale gelmesi ile birlikte hepsi birbirine karışır. 



İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DİZİSİ OYUNCULARI - KARAKTERLERİ



Elçin Sangu - Leyla



Mehmet Ozan Dolunay - Sarp



Yasemin Allen - Melisa



Şenay Gürler - Aslıhan



Derya Alabora - Meral



Nergis Kumbasar - Perihan



Hakan Salınmış - Halil



Sinan Albayrak - Bülent



Ali Yağcı - Arda



Deniz Işın - Seda



Tugay Erdoğan - Can

Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir


Hande Yılmaz - Yasemin



İyi Günde Kötü Günde reytingleri nsıl



Dizinin seyrinin devamı için İyi Günde Kötü Günde  dizisi reyting sonuçları nasıl? İyi Günde Kötü Günde dizisi izlendi mi? İyi Günde Kötü Günde dizisi tutar mı? soruları ne zaman cevaplanacak? Star TV ekrnalarında yayınlanan İyi Günde Kötü Günde dizisinin reyting sonuçları da merak edilerek araştırılırken krşısında bulunan rakiplerine karşı asıl bir yol izleyecek. Dizi dimdik ayakta duracak mı? Mum gibi eriyecek mi  Sonuçlar pazar günü 10.00-10.30 arasında yayınlanacak.