Evde çay süzgeci paketleme ile ne kadar kazanırım? Çay süzgeci paketlemesi nasıl yapılır? Evde paketleme işi ile ek gelir elde edebilir ve ailenizin ekonomisine katkı sağlayabilirsiniz. Firmalar ürettikleri ürünlerin paketlemesinin daha hızlı bir şekilde

Evde çay süzgeci paketleme ile ne kadar kazanırım? Çay süzgeci paketlemesi nasıl yapılır? Evde paketleme işi ile ek gelir elde edebilir ve ailenizin ekonomisine katkı sağlayabilirsiniz. Firmalar ürettikleri ürünlerin paketlemesinin daha hızlı bir şekilde yapılmasını istediği için, dışarıda bu işi yapacak kişiler aramaktadır. Bazı ürünlerin parçalarını birleştirip, dikkatli bir şekilde temizlendikten sonra paketleme yapılması gerekir. Evde çay süzgeci paketleme işi de bunlardan biridir. Oldukça kolay olan bu iş ile iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Bu yazıda sizinle evde çay süzgeci paketleme ek işi ile ilgili bilgi verdik. 



Evde Çay Süzgeci Paketleme



Çay süzgeci, mutfakta en çok kullanılan ve hemen hemen her evde bulunan bir araçtır. Özellikle çay tiryakileri için olmazsa olmaz bir mutfak gerecidir. Birçok farklı model ve boyutta bulunan bu süzgeçler fabrikalarda üretildikten sonra, firmalara teslim edilir. Firmalar, bu ürünlerin paketleme işinin daha hızlı yapılmasını isterler ve böylece dışarıda ek iş arayanlar kişiler aracılığıyla bu paketleme işlemini gerçekleştirirler. Evden çalışmak isteyen kişiler de evde çay süzgeci paketleme işi alarak oldukça iyi bir gelir elde edebilirler. 



Evde Çay Süzgeci Paketleme Nasıl Yapılır?



Evde çay süzgeci paketleme işi aldığınız zaman, firma paketlemede bile kullanacağınız araç ve gereçler dahil olmak üzere, tüm malzemeleri adresinize teslim edecektir. Çay süzgecinin parçaları da ayrı ayrı size verileceği için, paketleme işi yapmadan önce bu parçaları birleştirmeniz, hijyenik bir şekilde temizlemeniz ve ardından paketlemeniz gerekecektir. Bu yüzden paketleri teslim eden kişi, bu parçaları nasıl birleştireceğinizi size anlatacak veya uygulamalı olarak gösterecektir. Bunun dışında sadece yapılmış bir çay süzgeci vererek de bu modele uygun yapmanızı isteyebilirler. Firma tarafından işi aldığınız zaman ilk yapmanız gereken şey, çay süzgeçlerini modellerine göre ayırmak olacaktır. Daha sonra, getirilen parçaları birleştirerek sağlam bir çay süzgeci yapmanız gerekir. Tüm birleştirme işlemlerini gerçekleştirdikten sonra bu çay süzgeçlerini firma tarafından getirilen temizleme malzemeleri ile hijyene uygun bir şekilde temizlemeniz gerekir ve ardından paketleme işlemini yapmanız gerekir. Bazı süzgeçlerin altları olabileceği için, süzgece uygun altları da ayırıp, paketin içerisine bir çay süzgeci bir de altlık koymanız gerekir. Her ürünü tek tek paketledikten sonra kolilere düzenli bir şekilde yerleştirmeniz durumunda paketleme işini tamamlamış olacaksınız. 



Evde Çay Süzgeci Paketleme İle Ne Kadar Kazanılır?



Her paketleme işi belirlenen tutar firmadan firmaya göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak, yaptığınız her bir çay süzgeci paketi için en az 10 kuruş bir ücret alırsınız. Eğer, parçaları birleştirme işi zor ve zaman alıyorsa bu birim ücret artabilir. Paketleme işi için firmalar size aşağı yukarı bir hafta süre tanırlar. Bu süre içerisinde ne kadar çok paketleme yaparsanız o kadar çok kazanırsınız. Bir hafta içerisinde alacağınız 5000 adet çay süzgeci paketleme içinden minimum 500 TL kazanabilirsiniz. Bir ayda düzenli olarak yapmanız durumunda da aylık 2000 TL gibi bir gelir elde etmiş olursunuz.

Türkçede "Kelime ve Dimne" adıyla bilinen eserde dürüstlüğün simgesi Kelile ve yalanın simgesi Dimne sırasıyla hangi hay Türkçede "Kelime ve Dimne" adıyla bilinen eserde dürüstlüğün simgesi Kelile ve yalanın simgesi Dimne sırasıyla hangi hay


Evde Çay Süzgeci Paketleme Başvurusu 



Evde çay süzgeci paketleme işi yapmak istiyorsanız, öncelikle bölgenizde bu iş için çalışan arayan bir firma olup olmadığını bulmanız gerekir. Eğer, böyle bir firma varsa, bu firmanın mail adresinize istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde göndermeniz durumunda başvurunuzu gerçekleştirmiş olursunuz. Başvurunuz onaylanması durumunda, firma sizinle iletişime geçecek ve adresinizi alarak ilk paketleme işinizi gönderecektir. 



Yukarıda sizinle evde çay süzgeci paketleme nasıl yapılır, paketleme yaparak ne kadar kazanabileceğiniz hakkında merak ettiklerinizi cevapladık. Çay süzgeci paketleme işinde dikkatli ve pratik olmalısınız. Buna ek olarak tüm paketleme işlemlerinden önce cay süzgeçlerinin düzgün bir şekilde temizlenmesi gerekir. Böylece, çay süzgeci paketleme işi ile ayda yaklaşık olarak 2000 TL kazanabilirsiniz.