Mucize Doktor yeni bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor ne zaman başlayacak sorusu sonbahar dizilerinin başladığı şu günlerde çok merakla araştırılırken dizinin müptelaları da başlayacağı tarihi iple çekiyor. Mucize Doktor yeni sezon ne zaman başlıyor ar

Mucize Doktor yeni bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor ne zaman başlayacak sorusu sonbahar dizilerinin başladığı şu günlerde çok merakla araştırılırken dizinin müptelaları da başlayacağı tarihi iple çekiyor. Mucize Doktor yeni sezon ne zaman başlıyor aramaları ile birlikte. Mucize Doktor yeni bölüm bu akşam var mı sorusu Kanal D yayın akışı içerisinde de araştırılmakta iken KAnal D ve Mucize Doktor dizisi yapımcılarından konu ile alakalı bekleniyor.  Güney Kore'de bir dönem çok konuşulan yapıt olan Good Doctor filminden uyarlanmış olan Mucize Doktor Aralık 2019 tarihinde başlamış olup bu zamana  kadar Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi olmuştur. 



Peki Mucize doktor yeni bölüm bu akşam var mı  Geçtiğimiz sezon pandemi sebebiyle biliyorsunuz ki tüm diziler sekteye uğramış ve sonrasında da erken final kararıalmıştı.Mucize Doktor da pandemiden nasbi alıp Nisan Ayında erken final ypmıştı. Ekranları başında her perşembe Mucize doktor dizisini görmeye alışkın olan izleyiciyi Ali Vefa'yı, Ferman'ı ve NAzlı'yı çok özlemişti. Ve nihayetinde hasret bitiyor dedirtircesine Mucize Doktor yeni bölüm bu akşam var mı sorusu ile birlikte Mucize Doktor yenisezon ne zaman başlayacak sorusunun da yanıtı açıklanıyor.



Temmuz ayı itibairi ile yeni dizi çekimlerinin başlaması ile MUcize Doktor setleri de başlamıştı. Stok bölümü olmayan ve erken final yapan Mucize Doktor. eklenen kadrosu ile çekimlere başlaması ile birlikte verilecek net yanıt beklenmekteydi.  Mucize Doktor bu akşam yayın akışında evet ama ma Mucize Doktor tanıtım fragmanında karşımıza çıkan detayda Mucize Doktor yeni sezon 17 Eylül'de başlayacak.



Bu akşam Mucize Doktor hatırlaa bölümünü sunacak.  Mucize Doktor 2. sezonun ilk bölümü 17 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelecek.



MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM 28. BÖLÜM ÖZETİ



Damla ve Nazlı, ilk kez bir hastanın sorumluluğunu birlikte üstlenir ve direkt birbirlerine girerler. Diğer tarafta gizemli bir ziyaretçinin etkisine giren Ali, her şeye rağmen, babasını kurtarmaya karar verir. Ama bu ani karar değişimini kimse hoş karşılamaz. Köşeye sıkışan Ali babasıyla ilgili hüsranını Ferman’la birlikte çalıştıkları vakaya yansıtır. Ve manevi kardeşler, Ferman ve Ali, ciddi ciddi yolları ayırmanın eşiğine gelirler.

 



MUCİZE DOKTOR KONUSU



Ali taşrada yaşşayan fakir bir ailenin oğludur ve savant sendromludur. Abisinin hayatını kaybetmes akabinde zaten kendisini istemeyen babası Ali'yi evlatlıktan redetmiştir. ve Ali tek başına büyümüştür. Üniversiteyi 1. likle bitirmiş ve upraşılar sonrasında özel bir hastanede doktor olarak çalışmaya başlamıştır. Ali'nin çalışmaya başladığı özel hastanedeki yaşamının konu edindiği bu güzel dizi kaldığı yerden edecek ve Mucize Doktor 29. bölümü ile 17 Eylül de ekranlarda olacak. 



MUCİZE DOKTOR OYUNCU KADROSU





Taner Ölmez:  Ali Vefa



Onur Tuna: Ferman Eryiğit



Sinem Ünsal :Nazlı Gülengül1-



Reha Özcan : Âdil Erinç1-



Murat Aygen.: Tanju Korman1-



Hazal Türesan :Beliz Boysal1-



Hakan Kurtaş :Doruk29-



Seda Bakan :Ferda Erinç30-





Cilt Bakımı Sırları Cilt Bakımı Sırları


Bihter Dinçel :Selvi1-



Fırat Altunmeşe :Demir1-



Hayal Köseoğlu :Açelya1-



Korhan Herduran: Güneş1-



Merve Bulut: Gülin1-



Adin Külçe :Ali Vefa'nın çocukluğu1-



Özge Özder: Kıvılcım1-28



Merve Dizdar :Damla25-28





İlk sezonu büyük bir başarı ile tamamlayan Mucize Doktor bu akşam yeni bölüm var mı aramalarını yanıtları yanısıra Mucize Doktor yeni kadrosu da merakla araştırıldı.  Tanıtım çekimlerinde dikkat çeken detay ise diziye yeni katılacak olan Seda Bakan’ın da doktor kıyafeti ile ilk kez dizide görüntü vermesiydi…En son 2016-2017 sezonunda Bana Sevmeyi Anlat isimli yapımda rol alan oyuncu, 3 yıl aradan sonra dizilere dönüş yapacak.



YOĞUN OLSA DA ÇOK MUTLULAR



Diziin başlamasına 1 hafta gibi sayılı zaman kalmışken gözler başrol oyuncularına çevrilmişti. Tanıtım çekimlerinde bazı anlar sosyal medyaya yansırken Onur tuna bu yoğunluğu değerlendirmişti. Onur Tuna, “Çok güzel bir çekim oldu. Harika oldu. Yine müthiş bir afiş ile karşınızda olacağız” diye konuşmuştu.