Rüyalarında açgözlü olmak, bir stres döneminden geçtiğin anlamına gelir. Hayatınızda bazı şeyler eksik ve bunları başarmaya çalışıyorsunuz.

Rüyalarında açgözlü olmak, bir stres döneminden geçtiğin anlamına gelir. Hayatınızda bazı şeyler eksik ve bunları başarmaya çalışıyorsunuz. Kendinizi rüyalarınızdaki her şeye karşı açgözlülükle dolu görmek, acınızın bir süre daha devam edeceğini gösterir. Kendinizi rüyalarınızda açgözlü görmek, üzüntüden geçici olarak kurtulamayacağınızı ve mutluluk ve rahatlama için daha fazla zamanınız olduğunu gösterir. Birini açgözlü görmek veya kendinizi bir rüyada açgözlü görmek daha büyük bir iş peşinde koşarak para kazanmak istediğinizi veya ulaşmak istediğiniz herhangi bir dile ulaşmak için bazı yasadışı yolları kullanacağınızı ve sonunda başınızın belaya gireceğini gösterir.

Başka bir rivayete göre ise de açgözlü bir insanı veya açgözlülüğünüzü hayallerinizde görmek, dertlerinizin bir süre daha devam edeceği, dertler nedeniyle zayıflayacağı ve hafif bir rahatsızlık yaşayacağı anlamına gelir.  Açgözlülüğü bir rüyada görmek, rüyayı gören kişinin hayatı boyunca her zaman hırslı olacağı anlamına gelir. Rüyada aç gözlülük gören birinin aç gözlülük görmek, bu kişinin iş hayatında da her zaman başarılı olacağı anlamına gelir. Sahibinin hayalini hayal eden rüya sahibi, bu kişinin çok para kazanacağını söyledi. Bu kişinin rüyalarında açgözlü olduğunu görmek,  rüya sahibinin hayatında sorunlarla karşılaşacağını gösterir. Hayallerinizin insanıysanız, bu, sahip olduklarınızdan tatmin değil, daha fazla umut istediğiniz, daha fazla şey istediğiniz anlamına gelir. Bu da kazandığınız paranın size yetmediğini ve daha fazlasını yapmak istediğinizi gösteriyor.

Rüyada Aç Gözlü Biriyle Karşılaştığını Görmek


Rüyada açgözlü biriyle karşılaştığını görmek şu şekil yorumlanmaktadır. İnsanın rüyasında açgözlü bir insanı görmesi, rüya sahibinin kısa sürede tüm hayallerini gerçekleştireceğini gösterir. Rüyayı gören kişinin rüyasında açgözlü olduğunu görürse, bu kişinin pişman olacağı anlamına gelir. Rüyanın sahibi rüyasında açgözlü olduğunu görür, bu da kişinin şimdilik üzüntüden kurtulamayacağını gösterir. Bu kişinin rüyalarında açgözlü olduğunu görmek,  rüya sahibinin hayatında sorunlarla karşılaşacağını gösterir. Rüyada aç gözlü biriyle karşılaştığını görmek bir şey için çok fazla talepte bulunduğunuzu ve sahip olduğunuz parayla tatmin olmayacağınızı, ancak daha fazla para kazanmaya çalışacağınızı gösterir. Başka bir açıklamaya göre, ulaşmak istediğiniz şeye ulaşmak için yasadışı yollardan yararlanacağınızı ve bu durumdan dolayı kötü bir şekilde gerçekleşeceğinizi göstermektedir.

Rüyada Aç Gözlü Biriyle Arkadaşlık Yaptığını Görmek


Rüyada açgözlü biri ile arkadaşlık yaptığını görmek rüyasında açgözlü biriyle arkadaş olduğunu görmek, kişinin zor bir süreçten geçeceğini göstermektedir. Açgözlü bir kişiyle arkadaşlık kuran birini görmek, rüyayı gören hem maddi hem de manevi olarak rahat olduğunu gösterir.

Rüyada Aç Gözlülük Yaptığını Görmek


Rüyada aç gözlülük yaptığını görmek kişinin kendisiyle ilgili sıkıntılı bir dönemden geçeceğini göstermektedir. Rüyanın sahibi rüyasında açgözlü olduğunu görür, bu da kişinin şimdilik üzüntüden kurtulamayacağını gösterir. Bu kişinin rüyalarında açgözlü olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin hayatında sorunlarla karşılaşacağını gösterir. Rüyayı gören kişinin kötü ve üzüleceği bir dönemden geçmesine işaret etmektedir. Rüyada aç gözlülük yaptığını gören kişi kendisinin mevcut hayatından memnun olmadığını ve daha iyi bir hayat yaşamak için çok para kazanmanın yollarını aradığını gösterir. Kendine göre yeni bir iş aramak, ya da yeni bir iş kurma çabasına girmesinin göstergesi olarak da tanımlayabilir.