Adana Sıfır Bir ekibi çalışıyor. Şu sıralar cuma günü vizyona girecek sinema filmleriyle ses getiren Sıfır Bir ekibi Sokağın Çocukları dizisi fragmanı yayınladı.

Adana Sıfır Bir ekibi çalışıyor. Şu sıralar cuma günü vizyona girecek sinema filmleriyle ses getiren Sıfır Bir ekibi Sokağın Çocukları dizisi fragmanı yayınladı. Peki Sokağın Çocukları ne zaman başlayacak kadrosunda kimler olacak.



Sokağın Çocukları yayın tarihi belli oldu!



Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da Youtube'la başlayan ve Blutv'nin hemen ardından sinemaya kadar uzanan ekipten Sokağın Çocukları dizisi Blutv'de başlayacak. Sokağın Çocukları Blutv ekranlarında 6 Şubat 2020 tarihinde başlıyor. Adana'da bir ekibin yine muhteşem hikayelerini anlatılacağı Sokağın Çocukları dizisi yayın hayatına başlıyor.



Savaş Satış ve Cihad Sarsılmaz var mı? Oynayacak mı?



Sıfır Bir'de efsaneler yazan Cengo ve Burak'tan çıkalan hikaye tutması durumunda Savaş Satış ve Cihad Sarsılmaz diziye dahil olacak. Bu çekimlerde ve hemen arkasında sinema filminde yorulan ikili Sokağın Çocuklarında kesin rol alacak ancak kadroda Cengo ve Burak başrollerde. Sıfır Bir'den bir çok oyuncunun yer alacağı dizide yeni isimlerde göreceğiz.



Sokağın Çocukları yeni tanıtım!

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri




Sokağın Çocukları 6 Şubat'ta sadece Blutv'de