Twerk ne demek sorusu tuzlama hareketi ile gündemde olan Nusret'in paylaştığı video sonrasında gündeme çıktı.   Ünlü Şef Nusret'in mekanında twerk yapan kadın Nusret'in başına dert oldu.

Twerk ne demek sorusu tuzlama hareketi ile gündemde olan Nusret'in paylaştığı video sonrasında gündeme çıktı.  Ünlü Şef Nusret'in mekanında twerk yapan kadın Nusret'in başına dert oldu. Twerk yapan kadının sevgilisi mekanı bastı ve Olanlar oldu. Bu yaşananlardan sonra twerk nedir ? sorusu çok sorulmaya başlandı



Kendi özverisi ile bugünlere kadar gelen dünyaca ünlü mekanın sahibi olan meşhur tuzlama hareketi ile ünlü kapan ve dünya çapında mekanları olan Nusret'in mekanında çalışan bir kadının sevgilisi mekanı bastı . Nusret Gökçe'nin mekanında twerk yapan bayan, sevgilisi tarafından kovalanmaya başladı. Durumu An an kameraya kaydeden Nusret ise ne yapacağını şaşırdı.

Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir? Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir?


Erotik dans kapsamına giren dans Nusret'in başına iş açtı



Koronavirüs salgını Sonrasında bütün mekanların açılması ile Nusret eski yoğunluğuna geri döndü. Sahip olduğu restoranların birinde ünlü bir müşterisinin ağırlanmas,ı akabinde twerk yapan kadın ile baş başa kaldı. siyahi kadının twerk yaptığı anları kayıt altına alan Nusret tam videoyu kapatacakken içeri bir adam girdi.



Içeri giren adamın Nusret'e twerk yapan kadının sevgilisi olduğunu öğrenildi. Kadın ile adam arasında küfürleşme ve koşturmaca başladı.



Twerk yapan kadın kaçtı



Twerk yaptığı mekanda karşısında sevgilisini gören kadın hemen üstünü başını giyinerek mekanı Terk etmeye başladı . Peşinden giden adam, kadını yakaladımı yakalayamadı mı? bilinmez ... Akıbetleri hakkında bir bilgi verilmedi. Nusret ise twerk yapan kadının sevgilisi ile karşılaştığı anlardan sonrasında Neye uğradığını şaşırdı.



Twerk nedir?



Oxford Dictionary Onlineda twerk sözcüğü, 'genellikle kadınların yaptığı, kişisel, bir dans' ve 'cinsel tahrik edici tavırla yapılan bir dans' anlamlarına gelmektedir. Oxford Dictionary Online’ın twerk hakkında yapmış olduğu açıklamaya göre sözcük yaklaşık yirmi yıldan beri var ve kullanılmaktadır. Twerk sözcüğünün Türk Dil Kurumuna yansımış ve karşılığı olan şeveke sözcüğü ise 'kaba eti oynatarak yapılan raks' şeklinde açıklanmaktadır. Şeveke sözcüğünün twerk sözcüğüne göre daha eski olduğu ve kelime kökeninin 16. yüzyıla kadar kayıtlarının bulunduğu bilinmektedir.



Twerk, kalçaların yukarı aşağıya ve sağa sola sallanması ile yapılan bir çeşit danstır. Bu dansın oldukça eski bir tarihi olduğu ve Afrika'dan geldiği düşünülmektedir. Nitekim Afrika'da yaşayan pek çok yerel kabile ve topluluğun dans ritüellerinde bu dansın kareografisine rastlamak mümkündür. Twerk dansı genellikle bireysel olarak yapılan bir dans çeşididir.