Yemin 174. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin 30 Ocak 2020 yeni bölüm fragmanı neler olacak.

Yemin 174. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin 30 Ocak 2020 yeni bölüm fragmanı neler olacak. Yemin 174. bölüm tanıtımı çıktı mı? Kanal 7 en çok sevilen dizisi Yemin yeni bölümde neler olacak? Yemin tanıtımı sizlerle.



Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin de duygu dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Merakla takip edilen Yemin 174. bölüm fragmanı yayınlandı. Hikmet, Gülsüm'ü görünce ayağa kalkacak mı? Gülsüm, DNA testi yaptırmayı kabul edecek mi? Erhan ve Kemal neden kavga ediyor? 



Yemin 174. bölüm fragmanı çıktı mı?



Ekranların izlenme rekorları kıran dizisi Yemin yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hafta içi her gün ekrana gelmesine rağmen, sürükleyici konusu ile milyonları ekran başına kilitleyen dizi de gerilim ve heyecan yükseliyor. Reyhan'ın öldüğünü sandığı kardeşi ortaya çıkmıştır. Emir, Reyhan'a çok güzel bir hediye vermek için çıktığı yolda türlü zorluklarla karşılaşır. Bu zamana kadar hayatta tek başına durmaya çalışan Gülsüm, hırçın ve mesafelidir.



Reyhan, yıllar sonra kavuştuğu kardeşinin gönlünü kazanmak için her yolu dener. Onun güvenini kazanmanın zaman alacağının farkındadır. Gülsüm'ün başı belada olduğu için mecburen konağa gelmesi gerekmiştir. Bu durum Cavidan'ın çileden çıkmasına neden olur. Cavidan, Gülsüm'ün Reyhan'ın kardeşi olmadığını savunmaktadır. Emir, Cavidan'a çok sinirlenir. Lakin, Cavidan geri adım atmaz ve kardeş olduklarını ispat etmelerini ister. DNA testi fikrine Reyhan sıcak bakmaz. Emir'in de aklında şüpheler oluşmuştur. Gülsüm, bu insanlara güvenemeyeceği fikrine kapılır. Evi terk etmeye çalışır ama gidecek başka bir yeri yoktur.

Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir? Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir?


Öte yandan Hikmet, Gülsüm'ü karşısında görünce büyük bir şok yaşamıştır. Kimse farkına varmaz ama parmakları hareket etmeye başlar. Kemal ve Narin arasında geçmiş yeniden sorun olur. Narin'in aslında doktor olduğunu ve mafyadan kaçtığını öğrenen Kemal, sinirden deliye döner. Hemen Narin'e hesap sorar. Narin, Erhan'ı göndermeye çalışırken başına gelenlerden dolayı çok üzülmüştür. Erhan, ne olursa olsun Narin'den vazgeçmemeye kararlıdır. Bu yüzden Kemal'in aradan çıkmasını istemektedir. Kemal'e bugüne kadar hiç tanımadığı Narin'in gerçek yüzünü açıklayacaktır.



Yemin 174. bölüm fragmanı 30 OCak 2020



Kanal 7 ekranında seyirciyle buluşan Yemin izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Reyhan ve Emir yeniden evlenmiş olmanın mutluluğunu yaşıyor. Lakin, hayatlarında her gün yeni sorunlar meydana geliyor. Reyhan, Emir'den aldığı güç ve sevgi sayesinde dimdik ayakta durmayı başarıyor. Cavidan'ın bütün iğneleyici sözleri karşısında Emir'e sığınır. Reyhan'ı bir daha kaybetmek istemeyen Emir ise karısının üzerine titriyor. Reyhan'ın üniversiteye geri dönmesiyle başlayan süreç, kız kardeşinin ortaya çıkmasıyla devam ediyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Yemin 174. bölüm fragmanı yayınlandı.



Reyhan, öldüğünü sandığı kız kardeşinin hayatta olmasından dolayı çok mutludur. Lakin, Gülsüm'ün sert tavrı ve geçit vermez yaklaşımı karşısında ne yapacağını şaşırır. Gülsüm, Reyhan'ı kabul etmeyeceğini söylemiştir. Başı belada olan ve bu zamana kadar hayatla tek başına mücadele etmek zorunda kalan Gülsüm için her şey çok yenidir. Bu nedenle Reyhan'a güven duymaz. Emir, Reyhan'ı teselli etmeye çalışır.



Kız kardeşinin sevgisini ve güvenini kazanması için elinden geleni yapacağını söyler. Öte yandan Kemal, Narin'in geçmişiyle ilgili önemli bir sır öğrenmiştir. Narin'in aslında doktor olduğunu duyan Kemal çok şaşırır. Narin'in neden insanlara karşı sert ve mesafeli davrandığını da anlamıştır. Narin, Kemal'i kaybetmek istemez. Bu yüzden de Erhan'ı göndermenin yollarını arar. Erhan'ın karşısına çıkarak ona başkasını sevdiğini itiraf eder. Lakin, Erhan bu sözlerin yalan olduğunu düşünmektedir. Narin, bir kez daha aşkı ve gururu arasında kalmıştır. Kemal'e geçmişiyle ve Erhanla ilişkisini anlatmak ister. Kemal, Narin'den önce davranır ve ona hesap sorar.