Günlük burç yorumları astroloji uzmanları tarafından açıklanmaya devam ediyor. 18 Ocak burç yorumlarına göre aşk, sağlık ve para konularında nasıl gelişmeler yaşanacak? Ay’ın Akrep burcuna geçişinin etkileri neler olacaktır? Mars’ın Boğa burcunda olması

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!
Günlük burç yorumları astroloji uzmanları tarafından açıklanmaya devam ediyor. 18 Ocak burç yorumlarına göre aşk, sağlık ve para konularında nasıl gelişmeler yaşanacak? Ay’ın Akrep burcuna geçişinin etkileri neler olacaktır? Mars’ın Boğa burcunda olması hangi burçları etkileyecek? İşte detaylar…

18 Ocak Burç Yorumları

Ocak ayının ikinci dönemine Mars’ın Boğa burcuna geçiş hareketiyle başladık. Ay boyunca birbirinden önemli gezegen hareketleri meydana gelmeye devam edecek. Lakin, 13 Ocak’a kadar geçecek olan sürecin çok iyi değerlendirilmesi gerekmektedir. Hayatınızla ilgili temel ve köklü değişim hareketleri içerisinde yer almamaya dikkat etmeniz gerekiyor. Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle birlikte 4 Mart’a kadar sürecek olan toprak elementi dönemi yaşanacaktır. Özellikle finansal konular üzerinde etkili olacaktır. Ayrıca, fiziksel aktivitelerin de önem kazanmaya başlayacağı bu süreçte adete yerinizde durmakta zorluk yaşayabilirsiniz.

Bu dönemin kilit kavramı sabır olacaktır. Sabırlı bir şekilde davranmayı başaran kişilerin verimli bir süreç geçireceğini söylememiz mümkün görünüyor. Zira, Boğa temasının hakim olacağı bu dönemde eyleme geçmek için yoğun bir istek duyabilirsiniz. Lakin, anlık duygu değişimleri nedeniyle ileride pişmanlık duyabileceğiniz hamleler de bulunmanız kaçınılmaz olacaktır. Sadece iş hayatı için değil, özel hayatınız içinde kritik bir geçiş süreci içerisinde yer alıyorsunuz. 13 Ocak’tan itibaren ay sonuna kadar etkisini hissetmeye devam edeceğimiz Yeni Ay meydana gelecektir. Değişim ve yenilenme süreci Yeni Ay ile birlikte açığa çıkmaya başlayacaktır. Ay haftaya Başak burcunda giriş yapmıştı, hemen akabinde ise Terazi burcuna geçiş yaptığına tanıklık ettik. İletişimin gezegeni Merkür, Plüton ile yol almaya devam ediyor. Önümüzdeki iki gün boyunca etkilerini hissettirecek olan gezegen hareketleri iletişim konularını öne çıkıyor. İletişim krizlerini tetikleyici rol oynayacak olan Mars etkileşimi ise ego çatışmalarına neden olabilir. İlgiyle takip edilen 18 Ocak burç yorumlarını sizler için hazırladık.

Toprak grubu burçları Başak, Oğlak ve Boğa cephesinde ilişkiler ve aşk alanında gelişmeler meydana gelecektir. Duygularını daha fazla bastırmak istemeyen Başak burçları harekete geçmek için doğru zamanı beklemeye koyuluyor. Lakin, sabırsızlıkları nedeniyle hata yapma payları da büyümeye başlıyor. Bu durum hayal kırıklıkları ve pişmanlık yaşamalarına neden olabilir. Özellikle aşk konusunda sakin tavırlarını sürdürmeye devam etmeleri gerekebilir. Bu süreçte alacakları kararları ince eleyip sık dokumaları faydalarına olacaktır. Ek olarak ilişkilerinde de yıpranmalar başlayacaktır. İşlerine daha fazla zaman ayırmaları gerekebilir. Erteleme ya da iptal etme gibi tercihleri başlarının ağrımasına yol açabilir. Yeni iş arayışı için uygun zaman olmadığının altını çizebiliriz. Benzer durumlar Boğa burçları açısından da meydana gelecektir.

Lakin, Boğa burçlarının aşk alanında daha şanslı bir konumda olduğunu söyleyebiliriz. Egoları öne çıkacağı için tercih edilen olma istekleri de baskın olacaktır. Eleştiriye açık olmaları gereken bu süreçte yakın çevrelerinin tepkileriyle karşılaşabilirler. Hayatların temiz ve yeni bir sayfa açma isteklerini gerçekleştirmek için harekete geçmeye çalışabilirler. Ateş grubu burçları Koç, Aslan ve Yay cephesinde ise hem finansal hem de ilişkiler alanında önemli gelişmelerin yaşanacağı bir gün olacaktır. Merkür’ün konumu itibariyle iletişim alanında kendilerini güçlü hissedecekler. Aslan burçlarının yakın çevrelerindeki insanların bağlantıları aracılığı ile yeni iş imkanlarıyla karşılaşmaları söz konusu olabilir. Fırsatları değerlendirmek için hazırda bekleyeceğiniz bu süreçte duygularınızı çevrenizdeki insanlara yansıtmaktan kaçınacaksınız.

İçinizde fırtınalar eserken dışarıya karşı sakin bir su görünümü çizebilirsiniz. Yay ve Koç burçları açısından ise değişime duydukları ihtiyacın yükselmeye başladığı bir döneme giriş yapmış bulunuyoruz. İlişkilerinizde geleceğe yönelik kararlar almak isteyebilirsiniz.