3 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı geliyor. 1 Mayıs 2020, 2 Mayıs 2020 ve 3 Mayıs 2020 tarihinde SOkağa Çıkma Yasağı geliyor.

3 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı geliyor. 1 Mayıs 2020, 2 Mayıs 2020 ve 3 Mayıs 2020 tarihinde SOkağa Çıkma Yasağı geliyor. Bilim Kurulu pazartesi yapılacak görüşmede 3 günlük Sokağa Çıkma Yasağını uygun gördüğünü görüşecek ve Erdoğan açıklama yapacak.

İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek! İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek!


3 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı geliyor!



4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağını başladığı bu günlerde, 3 günlük Sokağa Çıkma Yasağı Bilim Kurulu tarafından istenilecek. 1 Mayıs 2020 cuma günü başlayacak yasak 3 Mayıs 2020 23:59'a kadar sürecek. Sokağa Çıkma Yasağı için Bilim Kurulu onayı pazartesi verilecek ve Erdoğan akşamında açıklayacak.



Sokağa Çıkma Yasağı uzuyor!



Bu sabah saatlerinde Dünya Sağlık Örgütü, Türkiye'yi tebrik ediyoruz diyerek en hızlı kurtulacak ülke olduğunu duyurması sonrası Ramazan'da bu işi bitirmek üzere çalışmalar sürüyor. 1 Mayıs cuma günü, 2 Mayıs ve 3 Mayıs tarihlerinde Sokağa Çıkma Yasağı uygulanacak.Bu yasak sonrası bir de 15 gün yasak gelecek.



15 Gün Yasak sonrası tamamen bitecek!



Koronavirüs tamamen kurtulmak için bitmeye çok yaklaşacağı günler Ramazan Bayramının 15 gün öncesi. Bu arada herhangi bir tarihte net olarak 15 günlük yasak gelecek ve Koronavirüs Türkiye'de tamamen bitecek.



Haziran'ı görmeyecek!



Türk yetkili makamları ve Bilim Kurulu, Haziran ayında Koronavirüs'ü anmamak üzere tüm planlarını yapıyor. Koronavirüs'ü Haziran'a bulaştırmadan Mayıs'ta 15 günlük tatil sonrası normal hayata döneceğimiz Bilim Kurulu tarafından düşünülüyor ancak halkı rahatlığa kavuşup bir dalga daha yaratmadan hızlandırmak ve bitirmek ilk görev olarak düşünülüyor.