9 Mart burç Yorumları. 9 Mart 2020 Günlük Burç ve Astroloji Yorumu.

9 Mart burç Yorumları. 9 Mart 2020 Günlük Burç ve Astroloji Yorumu. Günlük burç yorumları ne diyor? 9 Mart 2020 Pazartesi Burç ve astroloji yorumu sizlerle. Uzmanından 9 Mart 2020 Pazartesi Günü burç ve astroloji yorumu sizlerle.



9 Mart Burç Yorumları



Astroloji uzmanları tarafından  9 Mart burç yorumları açıklandı. Peki, 9 Mart burç yorumlarına göre hangi burcu neler bekliyor? Başak burcundaki Dolunay'ın burçlar üzerindeki etkileri neler olacak? Dolunay'ın etkileri kaç gün sürecek? 



9 Mart 2020 Pazartesi Burç Yorumları



Mart ayının en kritik gökyüzü hareketi Başak burcunda yaşanacak olan Dolunay olarak gösteriliyordu. 9 Mart'ta gerçekleşecek olan Dolunay tüm burçları yakından ilgilendiriyor. Dolunay'ın etkilerini önümüzdeki on günlük süreç boyunca yakından hissetmeye devam edeceğiz. İlgiyle takip edilen 9 Mart burç yorumlarını sizler için hazırladık. Mars'ın Oğlak burcundaki yolculuğu devam ederken ay boyunca gergin ve stres yüklü anlar yaşamaya devam edeceğiz.



Özellikle parasal konularda hem olumlu hem de olumsuz gelişmeler meydana gelecek. 24 Mart'a kadar yeni iş sözleşmelerinden ya da banka kredilerinden uzak durulması gerekiyor. Ayrıca, iş değişikliği ve yeni başlangıçlar yapmak içinde hiç uygun değil. 24 Mart'ta Satürn artık Kova burcuna geçmiş olacak. Satürn'ün iki yıl boyunca zorlu sınavlarıyla mücadele etmek zorunda kaldık. Kimileri için disiplin edici yönleri olsa da problemlerin daha fazla olduğu gözlemlendi.

TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek! TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek!


9 Mart Dolunay'ı da ay boyunca en çok dikkat etmeniz gereken dönemi temsil ediyor. Duygusal olarak boşluklar hissedebileceğiniz, kendinizi ve geçmişinizi sorgulamaya meyilli olabileceğiniz bu süreç zor geçecek. Eski sevgilinizle iletişim kurmak, sevmek ve sevilme ihtiyacı hissetmek en ağır sınav olacak. Aile içi sorunların gün yüzüne çıkacağı, küslük ve kırgınlıklar yüzünden hayatınızda huzursuz olabileceğiniz bu süreçte kabuğunuza çekilmeniz faydalı olacaktır. İçsel bir yolculuğa çıkmak, geçmişi geride bırakmak ve affedici olmak huzuru yakalamanızı sağlayacaktır.



Hatalarınızı sorgulamaya başlamanız hayatınız için güzel bir adım olabilir. Pişmanlıklar ve keşkelerle dolu bir değişim süreci yaşanabilir. Lakin, geçmişe gömülü kalıp şimdiki zamanı kaçırmamaya özen göstermelisiniz.



9 Mart 2020 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:



Bugün arkadaşlarınızla beraber olma isteği içinde olsanız bile, onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu olacaktır. Kendi kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanabilir ve yaşam kalitenizi daha da arttırabilirsiniz.Kişiliğinizi ortaya koymaktan sakınmamalısınız.



9 Mart 2020 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:



Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün çevresel değişimlerden etkileneceksiniz.



9 Mart 2020 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:



Bugün, arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. Ortak dostlarınızla birlikte yeni atılımlar içinde olacaksınız. Onların sizden etkilenmeleri söz konusu. İkna kabiliyetiniz artıyor.



9 Mart 2020 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:



Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz. Finans konularına temkinli yaklaşmanızın nedeni, maddi kayıplardan korkuyor olmanız.



9 Mart 2020 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:



Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. İsteklerinizde aceleci davrandığınız zaman kayıplar yaşıyorsunuz. Siz, en az kendiniz kadar özgür kişilerle birlikte olmaktan yanasınız. Bugün, partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar içinde olmak isteyebilir ve onun fikirleri ile çarpışmak zorunda kalabilirsiniz.



9 Mart 2020 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:



Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir pota da göreceksiniz. Kişiliğinizin bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmaktan yanasınız. Yaşamınızla ilgili yenilenme söz konusu olacaktır. Kendinize güvenmelisiniz.



9 Mart 2020 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:



Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olacak ve aktivitelerinizi birleştirmek isteyeceksiniz. Çocuklarınızın bir takım sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Her olayı eğlenceli bir şekle dönüştürebilirsiniz.



9 Mart 2020 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:



Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek; bir takım sürümcede olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Aile içi sorunlar gündem kazanacak. Onların fikirlerine saygı göstermelisiniz.



9 Mart 2020 Pazartesi YAY Burç Yorumu:



Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların mantıksal yönlerine yorum getirerek, gerçeğe daha fazla yaklaşıyorsunuz. Siz her zaman gizliliğe karşısınız.



9 Mart 2020 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:



Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Mantık ve akılcı davrandığınız, her konu size başarıyı getiriyor. Bugün, bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.



9 Mart 2020 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:



Ay'ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Partnerinizle bazı ortak kararlar alacaksınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor.



9 Mart 2020 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:



İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Sade ve yumuşak yapınızın altında, çelik gibi bir irade var ve olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz.