Ankara'da Kum fırtınası şoku. Polatlı'da bir anda ortaya çıkan ve hızla büyüyen dev toz bulutu Ankara'ya ulaştı.

Ankara'da Kum fırtınası şoku. Polatlı'da bir anda ortaya çıkan ve hızla büyüyen dev toz bulutu Ankara'ya ulaştı. Peki Kum Fırtınası nedir? Kum Fırtınası nasıl geçer? Ankara'da kum fırtınası ölen veya yaralanan var mı? Ankara bir anda akşam saatlerine çeviren Kum Fırtınası ne zaman geçer?



Ankara'da büyük şok!



Ankara'da Kum fırtınası şoku yaşanıyor. Polatlıda başlayan ve bir anda Ankara merkeze kadar geçen Kum Fırtınası korkutuyor. Kum Fırtınası nedir, neden olur? Kum Fırtınası ne zaman geçer günün en çok merak edilen sorusu oldu.



Ankara'dan sonra Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu tehlikede!





Rüzgarın şiddetli olması nedeniyle oldukça kritik olan Kum fırtınası, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu bölgesinde kesin olarak geçecek ancak Akdeniz içinde uyarı geldi. Arabistan'dan ülkemize gelen Kum fırtınası Yağmur'la beraber vücudumuza yapışabilir. Tüm Ankara için Sokağa Çıkmayın uyarısı yapıldı. Sadece bitkiler için yararlı olan kum fırtınası, ciğerlere kadar ulaşması oldukça tehlikeli olmaktadır. Kesinlikle kum fırtınasından uzak durun. 

Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!


Kesinlikle faydalı değil!



Uzmanlar kesin olarak faydalı olmadığını, ancak ani sel ve yıldırım içinde Meteroloji evde kalmanızı önerdi. AFAD konuyla ilgili bir video paylaştı. Aşağıdan kalkarak yukarı yönlenmesinde saçlarımıza zararlı bakteriler gelebilir. Bu sebeple kesin olarak evden çıkmayın uyarısı geldi. 



Ankara'da Anlık kahreden görüntüler





Kum Fırtınası ne zaman geçer?



Kum Fırtınası geçme süresi belli değildir, en az 24 saat sürmesi beklenen Kum Fırtınası, Ankaralıları korkutuyor. Şu an sakinleşse de yağmur başlamasıyla yağmur biter bitmez tekrardan başlayabilir. Kum Fırtınası ne zaman geçer sorusu cevap verilemiyor.



Elektrik kesintisi ve internet kesintisi olacak mı?



Ankaralı vatandaşlar en çok elektrik kesintisi ve internet kesintisi merak ediyor. Ancak Polatlı Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya, elektrik kesintisi ve internet kesintisi olmayacağını dile getirdi.



Kum Fırtınası Eskişehir'e geçti mi?





En çok merak edilenlerden biri Kum Fırtınası Eskişehir'e geçtiği yönde haberler geliyor. Şu an için eskişehir'in bazı köylerine doğru gelen Kum Fırtınası, şehir merkezine gelecek mi merakla bekleniyor.



Kum Fırtınası ölü ve yaralı var mı?



Ankara'da meydana gelen kum fırtınası henüz ölüm haberi gelmedi. Ancak Polatlı'da gelen bilgilere göre Çok sayıda kişinin hafif derecede yaralandığı öğrenildi.