Arka Sokaklar Hüsnü Çoban diziden mi çıktı? Özgür Ozan diziden ayrılıyor mu çok merak edildi. Kanal D'nin yıllardır cuma akşamlarına damga vuran dizisi corona virüs döneminde de yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

Arka Sokaklar Hüsnü Çoban diziden mi çıktı? Özgür Ozan diziden ayrılıyor mu çok merak edildi. Kanal D'nin yıllardır cuma akşamlarına damga vuran dizisi corona virüs döneminde de yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu hafta covid-19 salgınının ele alındığı 552. bölümde Hüsnü Çoban'ın corona virüs testi pozitif çıktı. Haliyle diziyi izleyen herkes Hüsnü Çoban için endişelendi. Peki Arka Sokaklar Hüsnü Çoban ölecek mi? Özgür Ozan diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar...





Arka Sokaklar son bölümde; Covid-19 iyiden iyiye günlük hayatı etkisi altına almıştır. Canan isimli hemşire de salgınla mücadele eden değerli bir sağlık personelidir. Mesaiden evine geldiği zaman ev sahibi Bünyamin tarafından hak etmediği şekilde bir muameleyle karşılaşır. Bünyamin, apartmana hastalık bulaştırdığı gerekçesiyle, kadını binada istememektedir ve evin kilidini değiştirmiştir. Canan hemşire, durumu polise bildirir. Hüsnü önderliğinde ekibimiz ev sahibi Bünyamin’le bir güzel yakından ilgilenir. Diğer taraftan Hüsnü, sabah ateşler içinde uyanır. Göğsü sıkışır nefes alması güçleşmiştir. Tekin babasını hastaneye götürmek ister ancak Hüsnü önemsemez ve gitmez. Hastaneler çok yoğun bu kadarcık şey için meşgul etmeyelim kafasındadır. Hüsnü gittikçe ağırlaşır. Çocuklar Mesut amcalarından yardım ister. Ambulans çağırılır. Mesut ve Engin’de Hüsnü’nün evinin önüne gelirler. Hüsnü çocuklarını birbirlerine emanet eder. Hastanede Canan hemşireyle karşılaşır. Covid şüphesiyle hastaneye yatırılır. Ne yazık ki Hüsnü’nün testi pozitif çıkar. Peki Hüsnü coronadan ölecek mi?

Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak




Arka Sokaklar Hüsnü Çoban diziden mi çıktı?



Corona virüs bir sürü can aldığı bu dönemde dizideki bir karakter corona virüs olunca izleyiciler de Hüsnü için endişelendi. Haliyle Hüsnü Çoban diziden ayrılıyor mu? merak konusu oldu. Ancak tahminlerimize göre tedavi olup tedbirlerini alan Hüsnü corona virüsü yenecektir. Yani Arka Sokaklar dizisinin sevilen karakteri Hüsnü Çoban, dizide kalmaya devam edecektir.



Özgür Ozan diziden ayrılıyor mu?



Yukarıda da söylediğimizi gibi Hüsnü Çoban, Arka Sokaklar'ın en sevilen karakterlerinden biri. Bu nedenle Hüsnü corona virüsten tedavi olarak kurtulacaktır. Bu durumda Hüsnü'ye hayat veren başarılı oyuncu Özgür Ozan da diziden ayrılmayacaktır.