Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yapmış olduğu son açıklama doğrultusunda vatandaşlar 3 büyük müjde vereceğini açıklamıştır. Bunlardan biri 1 milyon yazılımcı programına katılan vatandaşlar için verilecek olan her ay 6 GB bedava ek internet paketi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yapmış olduğu son açıklama doğrultusunda vatandaşlar 3 büyük müjde vereceğini açıklamıştır. Bunlardan biri 1 milyon yazılımcı programına katılan vatandaşlar için verilecek olan her ay 6 GB bedava ek internet paketi uygulanacağı hakkında duyurusunu yaptı. İşte yeni başlatılacak bu internet kampanyası ile birlikte bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar merak içerisinde araştırmaya başlamış bulunmaktadır.



Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak kendi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama doğrultusunda 3 yeni müjde vereceğini duyurması ile vatandaşlar tarafından merak içerisinde bu müjdeler araştırılmaya devam ediyor. Bu müjdeli haber doğrultusunda birçok vatandaşlarımız için farklı alanlarda yeni destek sağlanacak.



Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı videolu paylaşımı ile birlikte dile getirdiği bu müjde doğrultusunda gençler için ek 6 GB internet kampanyasından yararlanabileceği bir fırsattan bahsetti. Üzerinde durulan bu önemli projeler arasında yer alan bir milyon yazılımcı programına katılan gençlerin bu fırsat doğrultusunda gençler bu fırsattan nasıl faydalanabilecek onu merak içerisinde araştırmaktadır. Bir milyon yazılımcı programı ile alakalı detaylı bilgiler şu şekildedir;



6 GB BEDAVA İNTERNET KAMPANYASINDAN NASIL FAYDALANILIR?



Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunmasıyla birlikte halen etkilerinin devam ettiği korona virüs salgınına değinerek bu zorlu süreç içerisinde yapılan yardım kampanyalarına değindi. Bu salgın hastalığı kapsamı doğrultusunda küresel ticaret ve kabullerin değiştiğini öne sürerek ifade eden Bakan Berat Albayrak, Türkiye’nin bu salgın hastalığı konusunda parlayan ülkeler arasında yer alacağını söyleyerek vatandaşları için umut verici konuştu.

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!


Yeni süreç doğrultusunda yapılan hazırlıkları yavaş yavaş başlatarak çalışmaların sürdüğünü ifade eden Berat Albayrak yapmış olduğu açıklama doğrultusunda ‘’ 1 milyon yazılımcı’’ projesinin de hayata geçirilmesi gerektiği hakkında detaylı bilgileri sundu.



Böylelikle birçok vatandaşımız büyük bir merak doğrultusunda ‘’1 Milyon Yazılımcı’’ projesinde neler olacağını ve 6 GB bedava internet kampanyasından nasıl faydalanabileceğini araştırarak gündemimizde ki yerini almayı başarmış bulunmaktadır. Sosyal medya üzerinden yapılan 3 müjde vermek istediğini belirten Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yapmış olduğu açıklama doğrultusunda;



"Genç arkadaşımıza 3 küçük müjde vermek istiyorum. İlki, '1 Milyon Yazılımcı' projemize katılan, portalımızdan eğitim alan her bir kullanıcımıza her ay 6 GB'lik bir ek internet kotasını vereceğiz. Bir diğer e-devlet şifresi edinemeyen yahut 15 yaşından küçük olduğu için platformu kullanamayan gençlerimiz için yeni bir giriş ekranı geliştirdik. Sonuncusu ise, özellikle eğitimler esnasında kafanıza takılan soruları sormanız ve tecrübelerinden yararlanmak için öğretmenlerimizle canlı oturumlar başlatıyoruz." İfadelerini kullanarak birçok vatandaşımızın dikkatini çekmeyi başarmış bulunmaktadır. Korona virüs etkilerinin yavaş yavaş ortadan kalkması ile birçok yeni proje ile geleceğini belirtti.