Fox TV'nin iddialı yeni yaz dizisi Bay Yanlış daha ilk tanıtımlarıyla çok konuşuldu. Özge Gürel ve Can Yaman arasındaki uyum gündeme bomba gibi düşerken, diziyi merak eden herkes Bay Yanlış oyuncuları konusu ve kadrosu gibi detayları her yerde arıyor.

Fox TV'nin iddialı yeni yaz dizisi Bay Yanlış daha ilk tanıtımlarıyla çok konuşuldu. Özge Gürel ve Can Yaman arasındaki uyum gündeme bomba gibi düşerken, diziyi merak eden herkes Bay Yanlış oyuncuları konusu ve kadrosu gibi detayları her yerde arıyor. 26 Haziran Cuma akşamı yani bu akşam ekranlara merhaba diyecek olan Bay Yanlış oyuncuları kimler? Hadi gelin birlikte bakalım...





Yapımını Gold Film'in üstlendiği Bay Yanlış dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer otururken, dizinin senaryosunu slı Zengin ve Banu Zengin kaleme alıyor. Bay Yanlış dizisi; Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak? Peki Bay Yanlış oyuncularının adları ne? İşte detaylar...





Bay Yanlış Özgür kimdir? Can Yaman



Özgür, otuzlu yaşlarının başında , aşka ve kadınlara olan inancını yitirmiş, günü birlik ilişkiler yaşayan, adı gibi özgürlüğüne düşkün, ele avuca sığmayan, adrenalin düşkünü, zengin, iyi eğitim görmüş, yakışıklı bir erkektir. İstanbul’da popüler bir restaurant barın işletmecisi ve sahibidir. Kova burcudur. Seçimlerinde mantığı ön plandadır.





Bay Yanlış Ezgi kim? Özge Gürel



Ezgi, otuzlu yaşların başında, iddiasız, sıradan bir hayat yaşamayı seven, kendi halinde doğal, güzel bir kızdır. Ufak bir şehirde büyüyüp üniversite öğrenimi için İstanbul’a gelmiş bir daha da geri dönememiştir. Halkla ilişkiler bölümünden mezun olmuştur. Ezgi çevresindeki herkese yardım etmeye çalışan, dürüstlükten yana, fedakar biridir. Mantığından çok duygularıyla hareket eden hayalperest bir kızdır. Boğa burcudur.

PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek! PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek!




Bay Yanlış Cansu kimdir? Fatma Toptaş



Ezgi’nin kuzenidir. 35 yaşlarında bakımlı, dış görünüşüne önem veren hoş bir kadındır. Bir hastanenin Halkla İlişkiler Sorumlusudur. İşinde başarılı, iletişimi güçlü, sosyal biridir. Çalıştığı hastanenin ortaklarından doktor Levent ile birliktedir. Koç burcudur.





Bay Yanlış Deniz kim? Cemre Gümeli



Ezgi’nin çocukluk arkadaşıdır. 30’lu yaşlarının başında olan Deniz, Türkiye’nin önde gelen hukuk firmasında avukat olarak çalışmaktadır. Amacı işinde yükselmektir ve bunun için çok çalışmaktadır. Başından geçen kötü evlilikten dolayı hayal kırıklığına uğramış ve kendini aşka kapamıştır. Akrep burcudur. Hırslı biridir. Yakın çevresi dışındaki insanlara soğuk ve mesafelidir. Özellikle erkeklere karşı ketumdur.





Bay Yanlış Levent kimdir? Gürgen Öz



Cansu’nun erkek arkadaşıdır. 40’lı yaşlarında işinde son derece başarılı bir estetik cerrahıdır. Çalıştığı hastanenin aynı zamanda ortağıdır. Bakımlı, titiz ve mükemmelliyetçi biridir. İlk evliliğinden 9 yaşında Zeynep adında bir kızı vardır. İlk evliliğinde yaşadığı olumsuzluklar ve kızına olan düşkünlüğü tekrar evlenmesine engeldir. Aslan burcudur.





Bay Yanlış Ozan kim? Serkay Tütüncü



30’lu yaşlarının başında yakışıklı, güler yüzlü pozitif biridir. Özgür’ün sahibi olduğu restaurantın başarılı şefidir aynı zamanda Özgür’ün yakın dostudur. Özel hayatında şanssız ilişkiler Ozan, aşka inancını kaybetmez. Güvenilir, eğlenceli, sosyal ve duygusal biridir. Yengeç burcudur.





Bay Yanlış Serdar kimdir? Sarp Can Köroğlu



30’lu yaşların başında yakışıklı, başarılı bir kadın doğum uzmanıdır. Kariyer sahibi ve zengin bir ailenin oğludur. Hırslı, kafasına koyduğunu yapan, rekabetçi biridir. Detaylara takılan ve her zaman her konuda en iyisine sahip olmak isteyen, zaman zaman da kibirli olabilen ve gerekirse yalan söyleyen biridir. Aşka inansa da mantığını her zaman önde tutan, çıkarlarını gözeten bir karaktere sahiptir. Oğlak burcudur. Önceliği her zaman kendi olan, rahatına düşkün, eli sıkı biridir.





Bay Yanlış Soner kim? Taygun Sungar



Ezgi’nin eski sevgilisidir. Bir ilaç firmasında mümessil olarak çalışmaktadır. Ön planda olmaktan hoşlanan, narsist, kendini olduğundan farklı gösteren ve çıkarlarına göre karakter değiştirebilen ve buna göre davranan iki yüzlü biridir. Başak burcudur. 





Bay Yanlış Sevim kimdir? Lale Başar



Özgür’ün ve Ebru’nun annesidir. Eşi Nevzat öldükten sonra kendini çocuklara adamıştır. Gayrimenkul zenginidir aynı zamanda kocasından kalan bağ bahçeleri vardır. Onların işletilmelerini sağlar. Geleneklerine bağlı, anaç, pozitif, detaylara önem veren ve aynı zamanda takıntılı bir kadındır. Başak burcudur.