Bir Annenin Günahı  oyuncuları ve Bir Annenin Günahı konusu gibi detaylar bu akşam dizi saati olan 20. 00 itibari ile çok sorulacak.

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!
Bir Annenin Günahı  oyuncuları ve Bir Annenin Günahı konusu gibi detaylar bu akşam dizi saati olan 20.00 itibari ile çok sorulacak. Bu akşam Kanal D yayın akışına bakan bambaşka bir isim ile karşılaştı. Bir Annenin Günahı neden başlamıyor sorusu aylar sonra yanıtını buldu. Bu akşam dizi saatinde Bir Annenin Günahı 1. bölüm izle linki dizinin hemen akabinde sizlerle olacak. Peki Bir Annenin Günahı oyuncuları kimler Bir Annenin Günahı kimler oynuyor Bir Annenin Günahı oyuncu kadrosu ve karakterlere bir göz atalım dedik.

Bir Annenin Günahı oyuncu kadrosu


Bu haberimizde sizler için bu akşam başlayacak olan çiçeği burnunda dizi Bir Annenin Günahı oyuncuları hakkında ve Bir Annenin günahı karakterleri hakkında biraz bilgi vrmek istedik.. Gün Gün dizi kadrosunun da yineleceğini tahmin ettiğimiz Bir Annenin Günahı başrol oyuncularından ilk göze çarpan isim Özge Özberk olmakta.  Yapımcılığını daha önce Poyraz Karayel ve Avlu gibi çok önemli işlere imza atan Limon film'in üstleneceği Bir Annenin Günahı ,Filipinler'in abs-cbn kanalında yayınlanan ve çok sevilen A Mother's Guilt dizisinden uyarlanacak . Bir annenin günahı dizinin yönetmenliğini Yüksel Aksu üstlenecektir. Ünlü yönetmen Yüksel Aksu daha önce Avlu dizisinde yönetmenliğini üstlenmiş ki 2 sezon ve 108 Bölüm süren A Mothers guilt dizisi nisan  2017- 27 Nisan 2018 tarihlerinde yayınlanmıştı ve etkileyici senaryo ile dikkat çekerek birçok ülke uyarlanmıştır.

Bir Annenin Günahı dizisinin konusu


Bir Annenin Günahı dizisinde işlemediği bir cinayet ile suçlanan ve hapse düşen bir annenin Adalet mücadelesi anlatılacak. İki çocuğu bulunan bir annenin ki dul bir annenin hayat mücadelesi çok konuşulacak kah ağlanacak kah gülünecek. Kalp hastası olan oğlunun tek şansı ameliyat olmaktır. Maddiyatının ççok iyi olmadığı bir anne, oğlunun ameliyat parasını bulmak için karıştığı suç ve sonrasındaki aşkı mücadelesi diziye konu olacaktır.

Bir Annenin Günahı oyuncuları


Bir annenin günahı dizisinin oyuncuları deyince ilk isim Özge Özberk karşımıza çıkmaktadır  Özge Özberk son olarak Koca Koca Yalanlar dizisinde başrolde yer almıştır. Bir Annenin Günahında kadın başrol oyuncusu olarak dahil olacak.  1976 İstanbul doğumlu olan 44 yaşındaki Özge Özberk tiyatro ile sanat hayatına başlamıştır .. Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk derslerini alarak sanat eğitimini tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi'nde işletme bölümü mezunu olan güzel oyuncu ilk oyunculuk deneyimini ise 1989 yapılan Bizimkiler dizisinde yaşanmıştır.  Özge Özberk son olarak Kalbimdeki Deniz dizisi ile başrolde yer almış ve Özge Özberk 2018'de ise Bizi Hatırla isimli sinema filminde Yer almıştır .

  


Bir Annenin Günahı Suna'sı


Bir Annenin Günahı dizisinde Suna karakterine Hayat verecek olan Özge Özberk , dizide iki çocuk annesi cefakar bir kadına Hayat verecektir.


Mehmet Aslantuğ 'da dizide başrol oyuncusu . en son Kardeş Çocukları dizisinde başrolde yer alan Mehmet Aslantuğ, Şimdi deBir Annenin Günahı dizisinin erkek başrol oyuncusu olması için edilen teklifi kabul etmiştir.  Ancak mevcut pandemi sebebiyle dizinin çekimlerinin bir türlü başlamaması sonrasında Mehmet Aslantuğ'un dizi de rol almayacağı gündeme çıkmıştı.

25 Eylül 1961'de Samsun'da hayata gözlerini açan Türkiye'nin en karizmatik oyuncuları arasında gösterilen Mehmet Aslantuğ 59 yaşındadır. Arzum Onan ile mutlu bir evliliği olan Mehmet aslantuğ'un bir erkek evlat babasıdır.

Mert Yazıcıoğlu da Bir Annenin Günahı'nda


son olarak Bir Litre Gözyaşı Mahir karakteri ile yer almıştır . Bu dizide çok sevilmiştir 1993 doğumlu olanlar Yazıcıoğlu şu anda 27 yaşın içindedir . Aslen Denizlili olanlar Yazıcıoğlu 3 moda eğitim atölyesinde dersleri tamamlamıştır. Dedemin İnsanları filminde dikkat çeken isim Mert YAzıcıoğlu,  Son olarak ise Karagül dizisinde Hayat verdiği Baran karakteri ile yaşamıştır.  Mert Yazıcıoğlu'nu  birçoğu izleyiciler Umuda kelepçe vurulmaz dizisinde Hayat verdiği Ferhat karakteri ile tanımaktadır.


Pamir Pekin 31 Mayıs 1979 doğumludur ve son olarak Yuvamdaki Düşman dizisinde yer almıştır. Marmara Üniversitesi ekonometri bölümü mezunu olan Pamir Pekin, oyunculuktan önce modellik yapmıştır. Gülümse yeter,  Hayat şarkısı ve Tutsak dizileri Pamir Pekin in başrolde yer aldığı önemlileridir.

Deniz Barut kimdir?


Son olarak ise Avlu dizisinde hapishane müdürü Melih Ersoy karakteri ile yer almış ve tüm dünyada bu rolü ile beğeni toplamayı başarmıştır. 2019'da yine Sesinde Aşk Var filminde oynayan Deniz Barut 19 Mart 1983 yılında Denizli'de dünyaya gelmiştir. 37 yaşın içinde olan deniz Barut Ege Üniversitesi Spor Akademisi bölümü mezunudur. 2016'da Hayatımın Aşkı dizisinde Leyla karakterini Hayat vermiştir .

Burak Demir hangi karakterde


Burak Demir Şevket Yerimdar ve Sevgili Geçmiş dizlerine gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Burak Demir ,Şimdi de Bir Annenin Günahı dizisi ilee anlaştı. 1978 yılında Ankara'da Doğan Burak Demir 42 yaşını içindedir. Bilkent Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi alan deneyimli oyuncu ilk olarak 2000 yapımı Bizim Evin Halleri dizisinde Yer almıştır. 20 yıldır oyunculuk yapmaktadır özellikle Diriliş Ertuğrul dizisinde ise Sivas Valiliği Sivas Valisi Hüsamettin Karaca karakter ile yer almış ve dünya kendini gösterme fırsatı elde etmiştir .

Ayça İnci hangi dizilerde rol aldı


Ayça İnci 30 Nisan 1978 yılında İstanbul'da doğmuştur ve 42 yaşın içindedir . Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde almıştır .Son olarak ekranlardan  Bir Hayli uzak kalmış olan Ayça İnci 2015'te Arka Sokaklar'da Yer almıştır. İstanbullu Gelin dizisinde Gözde karakteri ile yer almıştır.  2019'da İsyan , Aşk Ağlatır dizinin kadrosunda sonradan dahil olmuştur . 13 Temmuz 1976 doğumlu olan Didem İnselen 44 yaşındadır radyo televizyon bölümü mezunu olan Didem İnselel özellikle Bu Hayat Benim dizisi ile büyük çıkış yakalamıştır.


Her Oyuncu başrol


Engin Benli son olarak Savaşçı dizisinde kuzgun'un karakteri ile yer almış yaptıkları ile izleyicinin nefretini kazanmıştı. Şimdi ise bir annenin günahı dizisinde işleri karıştırmaya geliyor. 1970 İzmir doğumlu olan Engin Benli 50 yaşın içindedir . Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bursa Devlet Tiyatrosu olarak da devlet memurluğu Görevine devam etmektedir. Engin Benli Kanıt dizisinde Hayat verdiği başkomiser Orhan karakteri ile ünlü olmuş Daha sonra da Göz Zamanı dizisinde artem karakterine Hayat vermiştir .

Ilgaz Kaya İstanbullu Gelin dizisinde Esma karakterinin canlandırması sonrasında  Boğaziçi Üniversitesi'nde tiyatro eğitimini tamamlamıştır.

Alihan Türkdemir çocuk oyuncudur. 2009 doğumlu olan Alihan türkdemir 11 yaşında ve  ilkokul öğrencisidi. İstanbul'da yaşayan Alihan türkdemir ilk dizisi ise Serçe Sarayı dizisinde yer almış Daha sonra yeteneği ve tatlılığı ile önüllerde yer tmiştir. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde 1. Mustafa'nın küçüklüğünü canlandırması ile dünyanın sevdiği çocuk oyunculardan biri olmuştur .

Gökçe Özyol 2 Aralık 1972 doğumludur . Kendisi 48 yaşından içindedir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi çizgi film animasyon bölümü mezunudur .Gökçe,  Aytaç Özyol isimli oyuncu ile 3 yıllık evlilik yaşayan Gökçe Özyol Vahşi vahşi cazibe dizisinde Barış karakteri ile ünlenmiştir. Son olarak no 309 dizisinde Kurtuluş olarak Yer almıştır.