Bizİzmir tablet başvurusu sorgulama Bizİzmir yardım kampanyaları Son Dakika. bizİzmir tablet başvuru nasıl yapılır? sorusundan sonra bizİzmir tablet başvuru sonucu ve İzmir'de ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılacağı soruları ve detayları haberimizde

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!
Bizİzmir tablet başvurusu sorgulama Bizİzmir yardım kampanyaları Son Dakika. bizİzmir tablet başvuru nasıl yapılır? sorusundan sonra bizİzmir tablet başvuru sonucu ve İzmir'de ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılacağı soruları ve detayları haberimizde

Milli Eğitim Bakanlığı ücretsiz tablet kampanyası dağıtımları başladığı, her belediyeden desteğin ve yardımın gösterildiği ücretsiz tablet başvuruları İzmir'de Bizİzmir resmi internet sitesinden yapılacağı açıklandı. Bizİzmir ücretsiz tablet talebi nasıl yapılır? Bizİzmir İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından son dakika başlatılan kampanya olmakta iken Bizİzmir ücretsiz tablet desteği almak isteyen öğrenciler ve velileri tarafından çok merakla araştırılıyor. Maddi durumu yeterli olmayan ailelerde bulunan öğrencilere destek amaçlı pandemi süresince uzaktan eğitimin yaşandığı Şu günlerde en gerekli olan tablet ve bilgisayar dağıtımlarının başladığı İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından da açıklandı. Ülke geneli çoğu ilde başlayan ücretsiz tablet kampanyası İzmir'de de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bizİzmir ücretsiz tablet başvurusu Bizİzmir ücretsiz tablet talebi şeklinde Açılan sayfa ile tamamlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesinde Bizİzmir tarafından ücretsiz tablet talebi ile 2000 öğrenciye Eba ya da Zoom üzerinden eğitimlerine devam edebilmeleri için böyle büyük bir destek verildi. Maddi durumu yeterli olmayan öğrenciler ve aileler Bizİzmir ücretsiz tablet talebi yapabilirler.

Peki Bizİzmir ücretsiz tablet talebi nasıl yapılır

Forum doldurma şeklinde gerçekleştirilecek olan Bizİzmir tablet başvuruları için gerekli olan Tüm detayları Sizler ile paylaşacağız bizizmir.com adresine Giriş yaparak tablet desteği sayfasını seçmenin akabinde karşımıza çıkan öğrenci bilgileri ve veli bilgileri sayfasını doldurmanız gerekmektedir. Sonrasında ücretsiz bizizmir tablet desteği başvurusu için ilk önce öğrencinin adı soyadı t.c. kimlik numarası gibi bilgiler istenirken, ikinci etapta ise Bizİzmir ücretsiz tablet başvurunuzu tamamlamak için Veli adı soyadı telefon numarası ve kimlik numarası gibi bilgiler girildikten sonra Ben robot değilim tikini işaret diyerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Bizİzmir ücretsiz tablet başvuru sonucu

Sonrasında ise telefonunuza gelecek olan doğrulama kodu ile Bizİzmir ücretsiz tablet kampanyasına dahil olmak için herhangi bir mala sahip olmadığınızı ve gelirinizin olmadığını beyan ederek doğrulama kodunu girip eklemeniz akabinde Bizİzmir ücretsiz tablet başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Bizizmir tablet desteği sorgulama içinde yine aynı şekilde Biz İzmir hemşehri İletişim Merkezi bilgilendirme sayfasından başvuru sorgula kısmından takip no ve güvenlik kodu ile biz İzmir ücretsiz tablet başvurunuzu sorgulayabilirsiniz.