Bu iğrençliği anlatacak söz yok. 3 yaşındaki Doğuştan kalp hastası Rüzgar Ege'ye cinsel istismar! Rüzgar Ege kaldırıldığı hastane de hayatını kaybetti.

Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!

Bu iğrençliği anlatacak söz yok. 3 yaşındaki Doğuştan kalp hastası Rüzgar Ege'ye cinsel istismar! Rüzgar Ege kaldırıldığı hastane de hayatını kaybetti. Herşey kalp krizi olarak gösteriliyordu ancak Rüzgar Ege'nin cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı. Hayat en kirli acını gösterdi Rüzgar Ege'nin cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı.



Bu igrençliği anlatacak söz yok!



3 yaşındaki Rüzgar Ege, doğuştan kalp hastasıydı. Sungurlu Belediye başkanının ameliyat ücretini ödediği ve İstanbul'da ameliyat olan Rüzgar Ege'nin cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı. Minik Rüzgar, 26 ağustos'ta başarılı ameliyat geçirmiş ve sağlına kavuşmuştu.



Rüzgar Ege sağlına kavuşmuştu!



26 Ağustos'ta başarılı ameliyat geçiren Rüzgar Ege, tekrar rahatsızlandı. Hitit Üniversitesi Erol Elçok Eğitim hastanesine kaldırıldı ve tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Hastane çalışanları çocuğun cinsel istismara uğradığını ortaya çıktı.



Anne ve erkek arkadaşı suçlu iddiası!



Çocuğa karşı istismarı gerçekleştiren kişi annesi ve erkek arkadaşı. "Annesinin Evde başına bişey gelse ben bilirdim, eve herhangi birileri gelmiş olabilir" dedi. Ancak anne ve erkek arkadaşına müebbet hapis isteniyor. Annesinin ve erkek arkadaşının Rüzgar Ege'ye cinsel istismarda bulunması sonrası meclisi herkes göreve davet etti.



İşte Rezalet görüntüler!





Annesi ve erkek arkadaşı tutuklandı!





Doruk Ege'ye bu iğrençliği yapan annesi ve erkek arkadaşı tutuklandı. Ne kadar ceza alacakları sizlere aktarılacak.