Çarkıfelek yeni sunucu kim? Çarkıfelek ne zaman başlayacak? her yerde aranmaya başladı.  Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Çarkıfelek'te sunucu değişikliği yaşandı.

Çarkıfelek yeni sunucu kim? Çarkıfelek ne zaman başlayacak? her yerde aranmaya başladı. Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Çarkıfelek'te sunucu değişikliği yaşandı. Çünkü 2018 yılından bu yana programı sunan Emre Karayel Çarkıfelek’ten ayrıldı. Ünlü oyuncunun yerine gelen isim ise belli oldu.



Çarkıfelek yeni sunucu kim oldu?



Çarkıfelek yarışmasının yeni sunucusu Onur Büyüktopçu oldu. Daha önce Damat Bayıldı, Yemekteyiz gibi yarışmaları sunan Onur Büyüktopçu bir süredir ekranlarda yer almıyordu. Tv8 yarışmasında sunduğu Yemekteyiz ile çok sevilen Büyüktopçu, Çarkıfelek'te de çok başarılı olabilir.





Onur Büyüktopçu kimdir?

Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar


Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982 İstanbul doğumludur ve şuanda 37 yaşının içindedir. Aslen Çankırılı olan Onur Büyüktopçu çocukluğunu İzmir’de yaşadı Dil ve tiyatro eğitimi için ise İngilitere’ye gitti. Onur Büyüktopçu ilk ekran deneyimini ise 21 yaşında Lise Defteri dizisi ile ilk yaşamıştır.



Çarkıfelek ne zaman başlayacak? 



Kanal D ekranlarında yayınlanacak Çarkıfelek Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile 24 Mayıs Pazar akşamısaat 20:00'da izleyici karşısına çıkacak.