Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur 4. sezonda yayın hayatını sürdürüyor.

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!
Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur 4. sezonda yayın hayatını sürdürüyor. Çukur izleyicileri 4 Ocak Pazartesi yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırmaya başladı. Çukur 4 Ocak 2021 Pazartesi yeni bölüm var mı yok mu? Çukur 4. sezon 18. bölüm bu hafta yayınlanacak mı? Yılbaşı nedeniyle birçok dizinin ara verdiği haftada Çukur dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı? Çukur'un 4 Ocak Pazartesi yayınlanması beklenen 4. sezon 18. bölüme dair tüm detaylar haberimizde sizlerle...

Show TV ekranlarında 4 sezondur yayın hayatını sürdüren ve halen reytinglerdeki başarısını sürdüren Çukur dizisinin 4. sezon 18. bölümü için heyecan dorukta. Çukur 4. sezon 18. bölüm fragmanı da yayınlandı! 109 bölümü geride bırakan Çukur dizisinin 110. bölümü için geri sayıma geçilmişken diziseverler de araştırmalara başladılar. Çukur 4. sezon 18. bölüm (110. bölüm) ne zaman yayınlanacak? 4 Ocak 2021 Pazartesi akşamı yayınlanması beklenen Çukur dizisinin yeni bölümüyle ilgili üzücü haber geldi! Gelen haber Çukur izleyicilerini üzecek.

Çukur dizisinin yayınlanan son bölümünde (109. bölüm), Erdenetler'i bitirmek isteyen Yamaç, Olga'dan ele geçirdiği bilgilerle birlikte Erdenetler'in parasına çöküyor. Erdenetler'in bankasını basan Çukur, soygunda bankaya gizlenmiş milyonlarca doları ele geçiriyor. Çukur da bir de çekiliş yapılıyor! Erdenetler'i paylaşan Çukur üyeleri, kimin kimi öldüreceğini belirleyip harekete geçiyor. BU arada Yamaç, Nehir'i de Efsun'u da kurtarıyor! Çukur dizisinin 110. bölüm fragmanında büyük bir şok da yaşanacak! Cengiz Erdenet, bir oğlunu daha kaybedecek!

Çukur Yeni Bölümde Ogeday Mı Ölecek?

Çukur dizisinin 4. sezon 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Fragmanda yeni bölüme dair birçok detay da açığa çıkıyor. Koçovalılar, Yılbaşı çekilişi gibi Erdenetler'i kimin öldüreceğini çekilişle belirliyorlar. Fragmanda görüldüğü üzere Kulkan Erdenet de babası Cengiz Erdenet'i sarsarak "Senin oğlun öldü!" diyor. Bu sahne, Ogeday Erdenet'in öldürüldüğü şeklinde yorumlandı. Peki Ogeday Erdenet'i kim öldürdü? Çekilişte Ogeday hangi Koçovalı'ya çıktı? Yamaç mı Cumali mi öldürdü? Bu soruların yanıtı Çukur 110. bölümde cevap bulacak.

Kulkan Erdenet'ten Yamaç İtirafı

Çukur 4. Sezon 18. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Kulkan Erdenet, Babası Cengiz Erdenet'in yakasına yapışıp "Senin oğlun öldü lan, senin oğlun öldü bu gece" diyor. Herifler senin canına okudu, Yamaç senin canına okudu diyen Kulkan Erdenet, Yamaç'ın gücünü de itiraf etmiş oluyor.

Yamaç'tan Farabi Alıntısı

Yamaç ise önizlemede Farabi'nin "Her şeyi yok sayan insanların, eninde sonunda varacağı yer hüsrandır." sözünü alıntılıyor. Yamaç bu söz ile ne demek istedi? Bu sorunun cevabı da Çukur 4. sezon 18. bölümle yanıt bulacak.

Çukur İzleyicisine Kötü Haber! 4 Ocak'ta Yayınlanmayacak

Çukur dizisinin 4. sezon 18. bölümünü 4 Ocak 2021 Pazartesi izlemek isteyen Çukur izleyicisine kötü haber geldi! Yılbaşı nedeniyle ara veren ve tatile giren Çukur dizisinin yeni bölümü 4 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanmayacak! Çukur 4. Sezon 18. bölümü 11 Ocak 2021 Pazartesi akşamı izleyiciyle buluşacak. Çukur 4. sezon 18. bölümünün yayınlanmasının beklendiği 4 Ocak Pazartesi akşamı ise yerli veya yabancı bir dizinin Show TV ekranlarında yer alması bekleniyor.