Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 4. sezon 7.

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 4. sezon 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Her pazartesi akşamı Show TV'de yayınlanan Çukur 4. sezon 7. bölüm 2. fragmanı Çığ geliyor dediği kişi belli oldu. Çukur'a gelen Çığ sizin için araştırdık.



Çukur'a Çığ geliyor!

Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!


Show TV en çok sevilen dizisi Çukur 4. sezon 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çukur 4. sezon 7. bölüm 2. fragmanı Yamaç Koçavalı, Arık Böke Erdenet ölümü sonrası Çukur'a geliyor. Cumali Koçavalı'yla hüngür hüngür ağlatan sahne sonrası tüm Koçavalıların ne kadar büyük bir risk olduğunu dile getirdi. Hem Cumali Koçavalı, Hem Selim Koçavalı hem Salih Koçavalı için artık ölüm çok yakın. Peki Çukur 4. sezon 7. bölüm 2. fragmanı yer alan Çığ kim?



Çukur 4. sezon 7. bölüm 2. fragmanı!





İşte o Çığ! Çağatay Erdenet!



Çukur 4. sezon 7. bölüm 2. fragmanı bahsedilen Çığ, Çağatay erdenet'ten başkası değil. Nejat İşler Çukur'a geri döndü. Nejat İşler, Saygı dizisi çekimleri bitirir bitirmez Çukur'a geri döndü. Pazartesi ilk kez son sahnede ortaya çıkacak Çağatay Erdenet sezon sonuna kadar Çukur'da kalacak. Çağatay Erdenet'i geçen sezon olduğu gibi Nejat İşler canlandıracak!



Çukur'da kıyamet kopacak!



Çukur'da 19 Ekim pazartesi adeta kıyamet kopacak. Cengiz Erdenet hem kendi intikamı hem eşinin intikamıyla Çukur'da çok kan dökecek. Bu kanı engellemek yine Yamaç Koçavalı'ya düşecek ancak işi o kadar kolay değil. Çukur'da Çağatay Erdenet en az bir Koçavalı ölüme sürükleyecek. Ya selim Koçavalı ya Salih Koçavalı diziden ayrılacak.