Çukur mu Sefirin Kızı  mı? 13 Ocak 2020 pazartesi reyting sonuçları kim kazandı. Sefirin Kızı ve Çukur dizileri oyuncularıyla beraber sosyal medya ve televizyon reytinglerinde kapıştı.

Çukur mu Sefirin Kızı  mı? 13 Ocak 2020 pazartesi reyting sonuçları kim kazandı. Sefirin Kızı ve Çukur dizileri oyuncularıyla beraber sosyal medya ve televizyon reytinglerinde kapıştı. Peki Çukur mu Sefirin Kızı mı kazandı? 13 Ocak 2020 pazartesi reytingleri kazanan kim oldu?



Reytinglerde Kavga çıktı!

Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak


13 Ocak Pazartesi reytingleri yer yerinden oynadı. Sefirin Kızı ve Çukur oyuncularıyla beraber sosyal medyada savaş başlattı. Twitter ve bir çok listede Çukur mu Sefirin Kızı mı lider olacak merakla bekleniyor. Zorlu pazartesi günü ilk defa geçtiğimiz hafta reytinglerde yenilen Çukur, Sefirin Kızı'ndan liderliği geri aldı mı? Çukur'da bu akşam tüm oyuncular sosyal medyadan destek verdi işine. Peki kazanan kim oldu?



En zorlu akşamlardan biri!



Pazartesi akşamı televizyon en zorlu akşamlarından biri. Pazartesi günü Show TV ekranlarında Çukur, Star TV ekranlarında Sefirin Kızı, ATV ekranlarında Kim Milyoner Olmak İster, FOX TV ekranlarında Yasak Elma, Kanal D ekranlarında Zalim İstanbul ve TRT 1 ekranlarında Vuslat yayınlanıyor. TV8 bu akşam savaşa yeni bir işle girmedi ancak Recep İvedik gibi en çok izlenen filmlerden birini yayına aldı.



13 Ocak 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları!



Dizilerin başlamasıyla reyting savaşı başladı. Çukur ve Sefirin Kızı 13 Ocak reytinglerinde zirvede yer alırken, Yasak Elma onları takip etti. Zalim İstanbul dördüncü dizi olurken Vuslat için yolun sonuna gelindi. Dizileri Kim Milyoner Olmak İster takip ederken, Recep İvedik ne zaman yayınlansa yine iyi bir reyting aldı.



Esra Erol zirveyi bırakmıyor!



Sabah ve gündüz kuşağında ATV kendiyle çarpışıyor. Esra Erol, Müge Anlı'nın 6 yıllık izlenme sayılarını geçmeyi başarak adeta kendiyle çarpışıyor. Esra Erol'u takip eden iş Zuhal Topal'la Sofrada oldu. Yemekteyiz Seda Sayan'ın sunumuyla orta izlenirken, Gelinim Mutfakta ve Kuaförüm Sensin eve ekmeğini götürdü. Doya Doya Moda TV8 istenilen oranları alırken, Gerçeğin Peşinde Star TV'nin yüzünü güldürüyor. 



Çukur mu Sefirin Kızı mı daha çok izleniyor?



En çok merak edilen zirve kimin olacak sorusu. Ana Haber'de Fatih Portakal FOX Ana haber rakipsiz giderken dizilerde ilk defa rakibi çıkan Çukur ve Sefirin Kızı ne yapacak, hangisi zirvede yer alacak sabah 10:00'da belli olacak.