Çukur mu Sefirin Kızı mı? 20 Ocak 2020 Pazartesi reyting sonuçları kim kazandı. Sefirin Kızı ve Çukur dizileri oyuncularıyla beraber sosyal medya ve televizyon reytinglerinde kapıştı.

Çukur mu Sefirin Kızı mı? 20 Ocak 2020 Pazartesi reyting sonuçları kim kazandı. Sefirin Kızı ve Çukur dizileri oyuncularıyla beraber sosyal medya ve televizyon reytinglerinde kapıştı. Peki Çukur mu Sefirin Kızı mı kazandı? 20 Ocak 2020 Pazartesi reytingleri kazanan kim oldu?



Reytingler rekabeti artıyor!



20 Ocak Pazartesi reytingleri yer yerinden oynadı. Sefirin Kızı ve Çukur oyuncularıyla beraber sosyal medyada savaş başlattı. Twitter ve bir çok listede Çukur mu Sefirin Kızı mı lider olacak merakla bekleniyor. Zorlu pazartesi günü ilk defa geçtiğimiz hafta reytinglerde yenilen Çukur, Sefirin Kızı'ndan liderliği geri aldı mı? Çukur'da bu akşam Yamaç'ın büyük sırrı ortaya çıkıyor. Peki kazanan kim oldu?



En zorlu akşamlardan biri!



Pazartesi akşamı televizyon en zorlu akşamlarından biri. Pazartesi günü Show TV ekranlarında Çukur, Star TV ekranlarında Sefirin Kızı, ATV ekranlarında Kim Milyoner Olmak İster, FOX TV ekranlarında Yasak Elma, Kanal D ekranlarında Zalim İstanbul ve TRT 1 ekranlarında Vuslat yayınlanıyor. TV8 bu akşam savaşa yeni bir işle girmedi ancak Deli Aşk filmini yayınladı.



20 Ocak 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları!

PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek! PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek!


Dizilerin başlamasıyla reyting savaşı başladı. Geçtiğimiz haftalarda yeni yıl nedeniyle iki hafta ekranlara gelmeyen diziler, geçtiğimiz haftadan bu yana ekranlara geliyor. Hal böyle olunca zorlu pazartesi akşamında adeta reyting savaşı yaşanıyor. Ancak 20 Ocak reyting sonuçları henüz belli olmadı yayınlandığı gibi sizlerle paylaşacağız.



Sefirin Kızı 5. bölüm reytingleri nasıl?



Yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Sefirin Kızı, geçtiğimiz haftalarda ekran yolculuğuna başladı. Nare ile Sancar'ın destansı aşkının konu edildiği dizi gerek Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu gibi başrol oyuncuları gerek senaryonun akışıyla izleyenleri adeta mest etti. E haliyle bu durum reytinglere de yansıdı. Böylece Sefirin Kızı yeni başlamasına rağmen iddialı pazartesi dizlerinin birçoğunu sollamayı başardı. Peki Sefirin Kızı 20 Ocak reytingleri nasıl?



Bunu henüz bilmiyoruz ancak reyting sonuçları açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız...