Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Yamaç öldü mü? Aras Bulut İynemli Çukur'dan çıkıyor mu? Show TV ekranların en çok sevilen dizisi Çukur'da bu akşam havaya uçacak olan Yamaç ölecek mi? Çukur Yamaç diziden mi çıkıyor? Çukur'da Yamaç'ı öldür

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Yamaç öldü mü? Aras Bulut İynemli Çukur'dan çıkıyor mu? Show TV ekranların en çok sevilen dizisi Çukur'da bu akşam havaya uçacak olan Yamaç ölecek mi?



Çukur Yamaç diziden mi çıkıyor?



Çukur'da Yamaç'ı öldürmek için artık Vartolu Saadettin ve Erdenet'ler var. Ancak Vartolu Yamaç'a bir şey yapamayacak çünkü Yamaç ölecek! Çağatay Erdenet, Yamaç'ın havaya uçurmaları sonrası arabasına bomba koyacak. Ancak Çukur'da Yamaç ölmeyecek. Sadece Vartolu'nun acısı dinecek ve öldüğünü düşününce onu affedecek.



Mahsun kurtarıyor!

SGK Destekli emeklilere ödeme başladı! 30 Nisan tarihine kadar başvuru bekleniyor! SGK Destekli emeklilere ödeme başladı! 30 Nisan tarihine kadar başvuru bekleniyor!


Çağatay Erdenet'in yanında gibi görünse de Çukur'da Mahsun fırtınası başlayacak. Mahsun havaya uçurma sahnesi önceden kameraların olmadığı yerde içeriye başka birini sokacak ve Yamaç öldü süsü verilecek. Mahsun Yamaç'ın bir kere daha hayatını kurtaracak.



Aras Bulut İynemli Çukur'dan ayrılacak mı?



Çukur'un başrölü ve en çok sevilen ismi Aras Bulut İynemli Çukur'dan çıkmıyor. Gelecek hafta da kaldığı yerden ara vermeden diziye devam edecek.