Elazığ'da meydana gelen 6. 8'lik depremin ardından bölgede yaralar sarılmaya çalışılıyor! İlk yardım ve kurtarma ekipleri de bölgede! Peki Elazığ'da bankalar açık mı? Elazığ'da devlet daireleri açık mı? Elazığ'da yaşayan vatandaşlar Elazığ'da bankalar açı

PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek! PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek!

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından bölgede yaralar sarılmaya çalışılıyor! İlk yardım ve kurtarma ekipleri de bölgede! Peki Elazığ'da bankalar açık mı? Elazığ'da devlet daireleri açık mı? Elazığ'da yaşayan vatandaşlar Elazığ'da bankalar açık mı? Sorusunun yanıtını araştırıyor. Sizler için hazırladık...



Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli gerçekleşen 6.8 büyüklüğündeki depremde yaralar sarılmaya çalışılıyor. Dün akşam saatlerinde meydana gelen depremin ardından pek çok bina yıkıldı, şu ana kadarki belirlemelere göre 21 vatandaş hayatını kaybetti, yüzlerce de yaralı bulundu. İlk yardım ve göçük altından kurtarma çalışmaları sürdürülüyor. 17-18 saatlik sürede göçük altından 40'ın üzerinde vatandaş sağ olarak çıkarıldı. 



Elazığ'da Bankalar Açık mı?



Elazığ'da ve çevre illerde hissedilen depremle ilgili Devlet tam bir seferberlik ilan etmiş durumda. Kurtarma çalışmaları için yoğun çaba sarf ediliyor. Elazığ'da AFAD, UMKE ve Kızılay gibi pek çok yardım kurum ve kuruluşu aktif olarak görev yapıyor. 



Ancak Bankalar, hafta sonu olması nedeniyle bugün kapalı. Yine de Devlet Kurumları çalışmaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İçişleri ve Sağlık Bakanlıklarına bağlı kurum, kuruluş, hastane, polis ve diğer makamlar görevlerine 24 saat esasıyla kırmızı alarm seviyesinde devam ediyor. Bu arada ATM'lerden de işlem gerçekleştirilebiliyor.