Merkezi Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6. 8 büyüklüğündeki depremin ardından yaralar hızla sarılmaya çalışılıyor! İlgili Bakanlıklar, Valilik, Belediyeler ve tüm kamu kurumları ile Türkiye'nin her yerinden yardımlar bölgeye gönderiliyor.

Merkezi Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yaralar hızla sarılmaya çalışılıyor! İlgili Bakanlıklar, Valilik, Belediyeler ve tüm kamu kurumları ile Türkiye'nin her yerinden yardımlar bölgeye gönderiliyor. Elazığ'daki depremden zarar gören aileler için nakit para yardımı yapılacağı da Bakan Murat Kurum tarafından açıklandı! Peki Elazığ depremzedeler nakit para yardımı için nereye nasıl başvuracak? Detayları sizler için hazırladık...



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da gerçekleşen depremin ardından açıklamalarda bulundu! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile birlikte depremin hemen akabinde Elazığ'a giden Bakan Kurum, bugün düzenlenen basın toplantısında bugün içerisinde depremzede ailelere valilik tarafından nakdi yardım yapılacağını duyurdu. Ziraat Bankası aracılığında gerçekleşecek yardımlar Elazığ'da deprem nedeniyle zarar gören vatandaşlara ulaştırılacak.



Elazığ Depreminde Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!


Elazığ Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından artçı şoklar da hissedilmeye devam ediyor. Elazığ'da yıkılan binaların altından vatandaşların kurtarılması için tüm ekipler seferber olmuş durumda! 17 saatlik süreçte 40'ın üzerinde vatandaş sağ olarak kurtarıldı. Güzel haberlerin gelmesi dileğiyle dualarımız Elazığ'la birlikte.