Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantıları içerisinde yer alan emekli bireyler için yapılan hazırlıklar pek çok vatandaşımızı heyecanlandırması ile gündemimizde ki yerini almaktadır. Emekli bireyler için sunulan aile yardımlarının talepleri KPDK gündemin

Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantıları içerisinde yer alan emekli bireyler için yapılan hazırlıklar pek çok vatandaşımızı heyecanlandırması ile gündemimizde ki yerini almaktadır. Emekli bireyler için sunulan aile yardımlarının talepleri KPDK gündeminde bulunmasıyla beraber taleplerin hayata geçirilmesi ön görülmektedir. Aylık 428 TL ek gelir sağlanacağı açıklanması ile beraber pek çok vatandaşımız bu fırsatları değerlendirme fırsatını bulabilmektedir. Aylık düzenli olarak gerçekleştirilmesi ön görülen bu fırsatlar karşısında pek çok vatandaşımız emekli maaşları ile ilgili ne kadar artışın meydana geleceğini araştırması ile gündemimizde ki yerini almaktadır.



Emekli vatandaşlarımız için zam, ikramiye ödemeleri ve promosyon ödemeleri gibi pek çok fırsattan bu zorlu süreç içerisinde yararlanma fırsatını bulması ile beraber dikkatleri üzerine çekmektedir. Milyonlarca vatandaşımız bu fırsatlar göz önünde bulundurmasıyla beraber fırsatları ön plana çıkarmaktadır. Konu hem Türkiye Emekliler Derneğinin hem de memur konfederasyonlarının talep edilmesi ile beraber dikkatleri üzerine çekmektedir. Oluşturulan bu taleplerin kabul edilmesi ile beraber maaşlarda bir hayli artış meydana gelmesi bekleniyor. İşte konuya dair merak edilen tüm ayrıntılar…

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı


YENİ YIL İÇERİSİNDE UYGULANMAYA BAŞLAYACAK!



Yapılan bu projeler kapsamında Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantıları içerisinde gerekli olan çalışmaların başlatılması ile beraber emekli vatandaşlarımız konfederasyonu oluşturması ile beraber toplu sözleşme oluşturmaya karar vermiştir. KPDK gündemleri içerisinde yer alan kararlar doğrultusunda pek çok vatandaşımız bu süre zarfında büyük müjdeli haberler ile gündemimizde ki yerini almaktadır. Ocak ayı içerisinde memurlar ve çalışmayan eşi bulunan bireyler için 351,09 TL aile yardım desteği ödeneceği belirlenmesi ile beraber ön plana çıkmaktadır.



Çocuk yardımları için ise 0 ila 6 yaş arasında 77,23, 6 yaş üstü için 38,62 TL destek ödemesi sunulacağı bildirilmektedir. Asgari ücret ile çalışan bireyler bu fırsatlardan yararlanmasının yanı sıra yakın dönem içerisinde artık emeklilerin de bu fırsatlardan yararlanması beklenmektedir. Eşi çalışmayan, 6 yaş üstü 2 çocuğu olan emekli vatandaşlarımız için 428 TL aile yardımı sağlanacağı bildirilmektedir. Aile yardımları en az yüzde 3 zamlanması ile pek çok vatandaşımızın faydalanması beklenmektedir.



AİLE YARDIMLARI HER AY DÜZENLİ OLARAK VERİLECEK!



Aile yardımları için her ay düzenli olarak Asgari ücret ile çalışan bireylere büyük fırsatlar tanınmaya başlayacak. Aile yardımı TBMM’ye oluşturulan talepler sonrasında emekliler için büyük fırsatlar sunulmaya başlamasıyla beraber pek çok vatandaşımız için olağanüstü fırsatlar sunulmaya başlamıştır. Oluşturulan bu fırsatlar karşısında artık sadece asgari ücretli bireyler değil emekliler de aile yardım fırsatlarından yararlanabilecek. Aile yardımı ile ilgili detaylar açıklanması doğrultusunda son hızıyla haber adresimiz üzerinden detayları inceleme olanağına sahip olabilirsiniz.



Oluşturulan talepler sonrasında milyonlarca vatandaşımız aile yardımlarından yararlanmaları ile gündemimizde ki yerini almaktadır. Milyonlarca vatandaşımız için sunulan bu fırsat sonunda emekli vatandaşlarımızı da kapsayacağı ön görülüyor. Böylelikle emekliler için de 428 TL ek gelir sahibi olma olanağı sunulacaktır. Aylık kazançların artış göstermesi ile beraber milyonlarca vatandaşımız bu fırsatlar karşısında büyük fırsatları beraberinde getirme olanağına sahip olabilecek.



2020 YILI AGİ TABLOSU ÜCRETLERİ




  • Bekar 220,68 TL

  • Evli, eşi çalışmayan 264,82 TL

  • Evli, eşi çalışmayan, 1 çocuklu 297,92 TL

  • Evli, eşi çalışmayan, 2 çocuklu 331,03 TL

  • Evli, eşi çalışmayan, 3 çocuklu 375,17 TL

  • Evli, eşi çalışan 220,68 TL

  • Evli, eşi çalışan, 1 çocuklu 253,79 TL

  • Evli, eşi çalışan, 2 çocuklu 286,89 TL

  • Evli, eşi çalışan, 3 çocuklu 331,03 TL

  • Evli, eşi çalışan, 4 çocuklu 353,09 TL

  • Evli, eşi çalışan, 5 çocuklu 375,17 TL